سلام خواهشا تبلیع نکنید من سیاهی و گودی شدید دارم الان ۴ جلسه هست مزوتراپی رفتم هیچ فرقی نکردم میخوام ژل بزنم دکترم میگه اگر ژل بزنم تیرگی بیشتر دیده میشه اخه خیلی افتضاحم😭😭
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگه تیرگی بخاطر گودی به وجود اومده باشه آره با ژل کم میشه ولی بعضی افراد گودی ندارن اما دور چشمشون تیره س، باید دید شما جز کدوم دسته ای. من گودی دارم با ژل خیلی بهتر شده راضی ام
شما تیرگی نداشتید؟ من هر موقع گودی بیشتر میشه تیرگی هم بیشتر مثلا وقتی کم خوابیدم و خسته هستم
کلا گودی خودش یکم تیرگی هم به همراه داره، شما اول گودی رو درمان کن اگه چیزی از تیرگی موند بعد دارو مصرف کن ولی اولویت رو بذار با رفع گودی. خیلی هم روش امن و بی خطریه فقط دکترت و با وسواس انتخاب کن و دلت واسه پولش نسوزه چون جای حساسیه زیر چشم. پیش متخصص برو و برند خوبی هم انتخاب کن. من بلترو زدم اما برندهای ارزونتر هم کار میکنن متخصصا