2777
2789
عنوان

توروخدابدبدم برسید

188 بازدید | 16 پست

سلام اون هفته ناخن دختر۶سالم کنده شدالان صبح بلندشدم دیدم ناخنش بلندشده تانصفه براش کوتاه کردم یعنی اگه تااخرش کوتاه میکردم هم جاداشت بگیرم خودم تانصفه باناخن گیرگرفتم بنظرتون ناخناش چقدطول میکشه رشدکنه نگرانم خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه بودم زیاد خرابکاری میکردم چند بار ناخن دست و پام افتاد و بعدش درومد نگران نباش 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
این کامل داره میفته یعنی درمیعد

اره مال من کامل افتاد ناخن نداشتم😣😖 فقط باید مراقبت کنید وقتی ناخن نداره دستشو جاهای الوده نزنه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اره مال من کامل افتاد ناخن نداشتم😣😖 فقط باید مراقبت کنید وقتی ناخن نداره دستشو جاهای الوده نزنه&nb ...

خداکنه زوددربیاداین داره تیکه تیکه میفته منم باناخن گیرمیگیرم

ممنونم خیالم کمی راحت شدازاسترس هیچی نخوردم

نگران نباش گلم،بچه خواهرم هم همینطور شد،کامل افتادش خودش هم در اومد باز،

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.