2777
2789
عنوان

تغییر پوشش

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 65 پست
من ک.جلوی ذهن شمارو نمیتونم بگیرم قشنگم ولی معمولا هر نوع نظری درباره شخصی ترین امور کسی رو بهش میگن ...

پس این خانوم هم سعی کنه در مورد خودش اینجا از بقیه نظر نخاد چون شخصی ترین امور زندگیشه و بمن و شما ربطی نداره. وقتی کسی میاد اینجور سوال میکنه باید هرنوع جوابی رو قبول کنه 

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
پس این خانوم هم سعی کنه در مورد خودش اینجا از بقیه نظر نخاد چون شخصی ترین امور زندگیشه و بمن و شما ر ...

صحیح!نظرتون بسیار محترمه... روز بخیر بانو

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس این خانوم هم سعی کنه در مورد خودش اینجا از بقیه نظر نخاد چون شخصی ترین امور زندگیشه و بمن و شما ر ...

ببین

مهم حجاب و پوششه ولی شما میگی فقط چادر تعریفمون از حجاب فرق داره بهتره ادامه ندیم

دعا کنید برام لطفا
پوششت روعوض نکن من همیشه چادری بودم یه مدت پیش برادرشوهرم کارمیکردم محل کارم چادروبرمیداشتم واقعانگا ...

کجا زندگی میکنید؟ مرد نبودن اطرافت 

نر بودن 

خداروشکررذ ازین مدل نرها اطرافم نبودن