2777
2789
عنوان

بیبی چک +

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 52 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فاطمه جون میترسم دل بندم بگم حامله ام و بعد سر وقت پریود شم البته دوستم میگفت کم پیش میاد مثبت کاذب بشه بیشتر منفی کاذب میشه
غسل من اشک چشامه یا ابا عبدالله * کفن من پیرهن سیامه یا اباعبدالله
منم 6 مهر آخرین تاریخ پری بود، فردا بی بی میزارم
وقتی دعا می کنی، دعای تو از این جهان خارج می شود و به جایی می رود که هیچ زمانی نیست. دعایت به قبل از پیدایش عالم می رود. دعایت به آنجا که دارند تقدیرت را می نویسند می رود و تقدیر نویس ِ مهربان ِ عالم، تقدیرت را با توجه به دعایت می نویسد.
پبارکه من 19 ماه منتظرم بی. لیل ناشناخته Iuiاینمات ه کردم حالا لک دیدم دارم پریود میشم میخوام بمیرم خستم ناامید ناتوان
به یکدیگر رحم کنیم! تا خداوندبر ما رحم ‌کند ...و برای همه آنانی که آرزویی دارند ،بخواه تا به خواسته هایشان برسند.من برای تو از عمق وجودم دعا میکنم،تا هر آنچه بر دلت نشسته به لطف خدابرآورده شود.تو هم دعا کن برای آرزوهای دیگران ...آنــوقت خواهی دید که چگونه گره زندگی ات گشوده میشود.به خدایی که تو را باور دارد ،اعتماد داشته باش...تو رسالتی عظیم بر دوش داری.