2777
2789

یه خواهر دارم از خودم بزرگ تره .. ۳۳ سالشه ولی خیلییی با من لج میکنه .. هر کاری میکنم اونم انجام میده . خیلی از روم تقلید میکنه . دیگه داره دیوونم میکنه 

مثلا میگم میخام شلوار بخرم اون زود تر میره میخره 

هر کارییی میخوام کنم اونم انجام میده ..هر چیزی که میخام بخرم یا لباسی که میخوام بپوشم ... کلا تو خونه باهام زیاد لج میکنه . انتظار همچین رفتاری ندارم ازش چون رفتاراش به سنش نمیخوره و خیلی بچه گانس .. 

مشکل از منه ؟ اگه مشکل از منه خودم رو اصلاح کنم وگرنه یکم راهنماییم کنید 

(هر کی توهین کنه یا حرف نا مربوط بزنه گزارش میکنم)

بزار دلش خوش باشه🤦🏻‍♀️

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کن مستقل شی راحت شی.چون ایشون حسودن تغییر نمیکنن

از چاله دربیاد بیفته تو چاه؟ چه تضمینی هست مادرشوهر و خواهرشوهرشون مثل خواهر خودشون نباشن؟!

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
ازدواج کن مستقل شی راحت شی.چون ایشون حسودن تغییر نمیکنن

وقت ازدواجم نیست اخه . تازه میخوام کنکور بدم .مبخوام کنکور زبان بدم اونم رفته کتاب خریده که کنکور زبان بده . الان ۳۳ سالشه ۱۴ سال پیش که همسن من بود ۴ سال مونده بود پشت کنکور انسانی .. اونوخ الان داره میخونه که با من کنکور بده 😕

از چاله دربیاد بیفته تو چاه؟ چه تضمینی هست مادرشوهر و خواهرشوهرشون مثل خواهر خودشون نباشن؟!

خواهرشو نمیتونه درست کنه تو ی خونن.اما میتونه همسرشو درست انتخاب کنه و ازهمون اول درست باهاشون برخورد کنه..دست خود ادمه...

خواهرشو نمیتونه درست کنه تو ی خونن.اما میتونه همسرشو درست انتخاب کنه و ازهمون اول درست باهاشون برخور ...

اشتباه نکنید. هیچ‌کسی با ازدواج «درست نمی‌شه»، حتی اگر اون ازدواج انتخاب درستی بوده‌ باشه‌، (چه مرد چه زن)

بخش بزرگی از ازدواج هم شانسه، همه‌چیز نتیجه رفتارهای ما نیست‌

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.