2777
2789

من یمدت روده تحریک پدیر داشتم پهبو درد داشتم همیشه تو سرما اذیت میشد ینی تو تابستون هم کمربند پشمی مینداختم. وقتی قرص اعصاب برای استرس خوردم یماه نکشیده رودم خوب شد. و پهبوهام دیگه درد نداش بعد چند ماه. حالا دقیقا زحم تخمدانم اونطوریه. ینی تو هوای سرد خیلی درد میکنه مجبورم بمونم خونه.. چون قبلا برام پیش اومده میگم یعنی میشه باز اعصاب باشه. ینی اعصابای اون قسمت تحریک بشن. 

استرس بلاهای عجیببی سر آدم میاره، از مختل کردن دید آدم تا دلدرد و لرز بدن و همه چی. یه چک‌آپ بکن خب اگر میتونی ضرری که نداره، اگه چیزی نباشه میفهمی عصبیه خیالتم راحت میشه استرس این یه مورد رو نمیکشی دیگه حداقل

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایش تیروئید بده 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
اره  من تا بهارو تابستون میشه بشدت عصبی و افسرده میشم  اما پاییز و زمستون حالم بهتر میشه ...

من افسرده نیسم ینی بخاطر این موضوع شدم. فقط درد دارم تو سرماهمین. عجیبه برام 

نیروعیدم کم کاره قرص میخورم ولی الان نرماله

مال همین تیروئیدت هست منم همینطورم 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم