2777
2789
خیلی خوب بود جرقه اشنایی

نه بابا ما با این پسره ۴ ساله همکلاسیم، اصلا هم از هم خوشمون نمیاد حتی سلامم نمیدیم به هم

ولی بدجدری آبروریزی شد، الان فک کرده من دارم دنبال شوهر میگردم با این ادا اطوارا😩😫🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم من ترکیه درس میخونم الان پسره تو دلش میگه این ایرانیا هم یه تختشون کمه انگار😄😅🤧🤦🏻‍♀️

اگه اونجایی که مهم نیست 

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
نه خواهر اتفاقا اگه ایران بودم مهم نبود چون عادیه، ولی اینجا اینجور چیزا عادی نیس لب غنچه کردنو اینا ...

اهان.

من فکر کردم چون اونجا روابط دخترو پسر عادیه ، این چیزا هم آدیه😅

دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی)  عاشق کشورمم💙   افتخار میکنم که دختر روستام🕊  یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
مامان من دیشب داشتیم جایی میرفتیم با آژانس وقتی رسیدیم گفت چقدر لطف کنم      

وااای مردم😂😂😂😂

باز خوبه اون غریبه بوده نهایت یه ربع نیم ساعت باهم بودین

ولی من با این پسره هنو یه چند سال دیگه هم قراره هی چشم تو چشم بشم😩😩 خدا کنه یادش بره به حق امام😅🤦🏻‍♀️

بله عزیزم من ترکیه درس میخونم الان پسره تو دلش میگه این ایرانیا هم یه تختشون کمه انگار😄😅🤧🤦🏻‍♀️

بسلامتی

😂غمت نباشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی