2777
2789
عنوان

خبر رو شنیدین؟ حالم بد شد

512 بازدید | 32 پست

به گزارش شهرآرانیوز، در حادثه ای که فوت تأسف برانگیز ۳ نفر و جراحت شدید ۶ نفر دیگر در پی ورود خودروی پژو به کاروان عروسی در بندرعباس که در وسط بلوار خلیج فارس این شهر و آنهم در ساعت ۳:۳۰ صبح را در پی داشت، بار دیگر ضرورت بازنگری در فرهنگ نادرست کاروان کشی پس از عروسی‌ها و ایستادن‌های گاه و بیگاه در طول مسیر و مسدود نمودن مسیر‌های تردد را یادآور ساخت.

حادثه‌ای دردناک که در پی توقف بی‌جا در وسط بلوار خلیج فارس در بندرعباس رخ داد و راننده پژو که شاید به خاطر زمان وقوع این حادثه اصلا فکرش را هم نمی‌کرد که عده‌ای در وسط بلوار متوقف شده و مشغول پایکوبی هستند، بدون کوچک‌ترین ترمزی با شدید‌ترین وضع با آن‌ها تصادف و عروسی را به عزا تبدیل کرد.

به گفته سرهنگ نقی حیدری رییس پلیس راهور بندرعباس، خودروی پژو که سرعت بسیار بالایی داشته به ناگاه وارد کاروان عروسی می‌شود و داماد و یک نفر دیگر در محل حادثه فوت می‌کنند و یک دختر ۶ساله نیز پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست می‌دهد.

وی تأکید کرد: استفاده از مشروب الکلی در مراسم عروسی و رفتار‌های غیرمعقول (پایکوبی و شادمانی در وسط خیابان) و ناتوانی راننده در کنترل خودرو به دلیل سرعت زیاد علت این حادثه بوده است و کارشناسان راهور راننده پژو ۴۰۵ را ۵۰ درصد مقصر اعلام کردند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره راننده از همه جا بی خبر چه شری براش درست شد

اینجا خیلی زود یاد می گیرید هر زمان توجیه خاصی برای نظرات ابلهانه یافت نمی شود آخرین تلاش مذبوحانه و ترفند موذیانه حمله به طرف مقابل با استفاده از کلمه «روشنفکر» می باشد نقطه ✴

خیلی ناراحت شدم

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

احتمالا راننده هم مست بوده 

چون از سر صحنه فرار کرده بود

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

فیلمشم اومد بیرون وایسادن وسط خیابون میرقصن . من نمیفهمن این کاروان عروسی دیگه چیه. گند میزنن به خیابون باعث تصادفن همیشه  همه هم مست و پانیل .تموم میشه برین خونه هاتون دیگه حالا ما خودمون رفتیم خونه کاروان هم راه ننداختیم چی شد مثلا. 

این برا سه روز پیشه که

بخدا سوخته دلم داغ ککا سنگینه:(خراب اوو و دنیایی ک و کَس نکرد وفا،خدا نبو ککام،خراب واو و دنیایی ک نشوندم و عزا خدا نبو ککام.میشه برای شادی روح داداشیم صلوات بدین:(🖤