2821
2789

اره بردارم عزیز تر از جوونم

اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟

تو بخش روان زیاد دیدم

بصورت دوره ای فاز مانیا و افسردگی دارن

مانیا هم یعنی مودبالا داره پرخاشگر یا تحریک پذیر میشن ولخرج میشن حواس پرت و بی خواب و پرحرف

دل قوی دار، سحر نزدیک است...🕊️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همینطور که از اسمش پیداست اخلاق شون دو قطب کاملا متفاوت داره یه موقع‌ها خیلی مهربون مذهبی دست و دلباز با شخصیت و.... یه موقع هم بد اخلاق بی بندوبار خسیس بی شخصیت و....

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

یه وقتا افسرده یه وقتا خیلی خوشحال 

بستگی داره چقدر باشه من که یه نفر و میشناسم نزدیک سی ساله بچه هاش میگن خوب نشده 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

چجوریه میشه اگه اذیت نمیشین علائمشو بگین

نه درمان نداره فقط  یکمی میشه  کنترول کرد. مثلا فک نیکنه  بجه ی ادم  دیگس  بجه  ی ادم معروف  ک ما اون  دزدیدیم. یا فک میکنه  خونه نارو محاصره  کردن ومیخان  ب ما اسیب  بزنن مارو بکشن. یا فک میکنه خونه شنود کذاشتن   و چتدین باز  زنگ  زده  110  اومدن  ولی دیگ ملیس هم  فهمیده  بیماره دیگ زنگ میزد  نمیومدن.  یا فک نیکنه ما میخوایم  اون  بکشیم  تو غذاش  سم  ریختیم  نمیخوره  و گریه  التماس میکرد  و چرا میخواین  منو بکشسن من  شمارو دوس دارم. بعد هودش میزنه  شبا  فک نیکنه  کسی تو خونه هس کل خونه رو تصف شب یا چاقو میگرده. یا فک میکنن  میزننش  میگه اه منو نزنید  یا فک میکنه  صداش میکنن و هیلی اذیت  میشه هن ب هودش اسیب میزنه  هم  اطرافیان و هودش  ذره ذره  اب میشه . بردار من یک ونیم  سال بستری کردیم.  قبل  اونم  باز بستری بود ولی هر از گاهی میاد بیرون مرخصی باز میبرنش

فوق العاده مهربون  و دلسوز هستن .  وای خدای باز داغ دلم تازه شده .اگ خدا بگه  فقط  ی ارزو کن  فقط میگم  برادرم خوب بشه همین. بزرکترین آرزومه لطفا براش دعا کنید.  شماکسی اطرافتون کسی هس ک  بیمار باشه

اگ اون دنیایی باشه خدای باشه بش میگم ب حرمت همه دردای ک کشیدم یک دیقه سکوت بعدبش میگم همه اون روزا ک در ب در بودیم همه اون روزا ک در حقمون ظلم کردن صدات کردم جوری صدات کردم ک مطمینم بودم شنید قرار جواب بدی ولی ...کجا بودی؟؟؟؟

درمان شده؟

نه  عزیزم  درمان نداره.  نوشتم  بخونید  ک چطوری هستن  براش دعا  کنید برادرم  10  سال  بستری ک فقط گاهی میاد بیرون و میگه ک دیگ خسته شد  واقعا  دلم  براش کباب. از 19 سالکی ک الان  29