2777
2789
عنوان

اگه لایق باشم.‌‌..

136 بازدید | 9 پست

سلام بر روی ماه تک تک تون

میخوام امشب  به نیت برآورده شدن حاجات تون زیارت عاشورا و سوره یس و سوره حشر و سوره واقعه و آیه الکرسی بخونم ، بعد از چندین سال ناباروری باردار شدم اونم درست زمانیکه همه دکترها از بارداری طبیعی من قطع امید کردن ، و تنها راه باقیمانده ی من آی وی اف بود حتی چندبار ای یو ای هم نتیجه نگرفتم.

شنبه سونوی آنومالی دارم برام فقط سلامتی نی نیم مهمه دعا کنید که نی نیمو سالم بغل بگیرم.

الهی هرحاجتی دارید بزودی زود برآورده بشه.

فقط یادمون باشه خدا هست و خدا هست و خداهست .

خیلی خیلی دوستتون دارم ❤❤❤🌷🌷🌷🌷❤❤

تو رو خدا واسه عافیت در ازدواج من و برادرم❤️🙏

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️        

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برای منم دعا کنید

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                

انشالله نینیتو سالم بغل کنی صلوات فرستادم برات برای امضای منم خیلی دعا کن اسمم معصومه دعا کن  نینیم سالم بدنیا بیاد بعده کلی جشم انتظاری خدا بهم هدیه داده ممنون

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

انشاالله سالم بغلش کنی⁦❤️⁩

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

تورو خدا برای من هم دعا کن زود باردار بشم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋