2777
2789

دوروز ازمحلول پودوفیلین برای زگیل استفاده کردم الان لابیام به شدت ورم کرده و قرمز شده..ازصبح تاحالا دارم گریه میکنم 

توروخدا اگه تجربه دارین بگید

نابود شدم نابود😔

بلاخره منم مامان شدم❤️خدایا بینهایت سپاسگزارم 🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس . اين محلول هاي ضد زگيل همين جوري هستن . وقتي به زگيل مبزني پوست همون قسمتي كه اون زگيل در اونجا قرار داره به شدت باد ميكنه . حالا هر جاي بدن كه ميخواد باشه . رو دستت باشه . رو پاهات باشه . اما جايي كه پوست نازك تر و ظريف تري داره استفاده كني بيشتر باد ميكنه . اصلا نگران نباش . يك هفته هم ممكنه طول بكشه كه بادش بخوابه . اما قطعا اين باد ميخوابه . آب جمع ميشه زير پوست . اصلا نترس . هيچي نيست . طبيعيه . 

اصلا اعصابتو خرد نكن . رو صورت داداشم يه چيزي مثل زگيل در اومده بود . از اين محلول هاي ضد زگيل زديم براش . يه ذره رفته بود رو پوست صورتش . باد كرده بود . داداشم ترسيده بود . ميگفت بدبخت شدن . اين قراره همين جوري بمونه . ما هم ترسيديم . اولين باري بود همچين چيزي ميديديم . اما ديديم هر روز داره بادش ميخوابه . بعد از چند روز مثل روز اولش شد . فقط حواستو جمع كن زياد دستكاريش نكن . كاري به كارش نداشته باش . نتركونش . بزار همون جوري بمونه . آدم خيلي ميترسه . بهت كاملا حق ميدم . ولي صبور باشي هيچ اتفاقي نميوفته . لا مذهب بعضي وقت ها همين فكر و خيال ها الكي الكي كار آدمو به تيمارستان ميكشونه . باور كن دارم حس ميكنم چه حال روحي داري . انگار شوكه شدي . ترسيدي . اما هيچي نيست . الكي داري غصه ميخوري . 3-4 روز صبر كني بادش خوابيده .