الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا اعصابتو خرد نكن . رو صورت داداشم يه چيزي مثل زگيل در اومده بود . از اين محلول هاي ضد زگيل زديم براش . يه ذره رفته بود رو پوست صورتش . باد كرده بود . داداشم ترسيده بود . ميگفت بدبخت شدن . اين قراره همين جوري بمونه . ما هم ترسيديم . اولين باري بود همچين چيزي ميديديم . اما ديديم هر روز داره بادش ميخوابه . بعد از چند روز مثل روز اولش شد . فقط حواستو جمع كن زياد دستكاريش نكن . كاري به كارش نداشته باش . نتركونش . بزار همون جوري بمونه . آدم خيلي ميترسه . بهت كاملا حق ميدم . ولي صبور باشي هيچ اتفاقي نميوفته . لا مذهب بعضي وقت ها همين فكر و خيال ها الكي الكي كار آدمو به تيمارستان ميكشونه . باور كن دارم حس ميكنم چه حال روحي داري . انگار شوكه شدي . ترسيدي . اما هيچي نيست . الكي داري غصه ميخوري . 3-4 روز صبر كني بادش خوابيده .