بچه ها سلام لطفا هرکی میتونه کمکم کنه خیلی کلافم. یک نوع حشره اس نمیدونم چیه خیلی ریزه به اندازه سر سوزن اصلا انقد ریزه دیده نمیشه توی خونمون پیدا شده دوسال پیش هم بودش روی یکی از کابینت هامون که خونه رو خالی کردیم و سم زدیم چند روز خونه نیومدم و همه رو شستم خیلی ادیت شدم دیگه تموم شدن الان دو سه روزه دوباره تو کابینت کنارش دیدم آنقدرم بد نیش میزنن تمام بدنم زخمه کسی ایا میدونه چیه و سم چی بزنم
عزیزم این حشرات رو تن و بدن و صورت و ابرو و همه جای ما بصورتیکه واقعا دیده هم نمیشن هستن. نیش میزنن بدجور. شما موفق شدی بفهمی اینا چی بودن؟ چطور درمان کردین چون اصلا ول نمبکنن ادمو مثل شپش که ول کن نیستش. التماس کمک
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم موفق نشدم. حشره های شما چطوریه؟ به چشم دیده میشه؟ این حشرات که من میگم اصلا به چشم دیده نمیشه قدر سر سوزنه. مثل عکسی که اون خانم گذاشته بودن. موفق نشدم نابودشون کنم. خیلی اذیت میشیم. شما چکار میکنی برای اینکه خلاص شی؟
نه عزیزم موفق نشدم. حشره های شما چطوریه؟ به چشم دیده میشه؟ این حشرات که من میگم اصلا به چشم دیده نمی ...
اره دقیقا خیلی خیلی ریزن. ما جلوی در خونمون پرنده ها لونه ساختن. الان تازه بچه هامون بدنیا اومده. من تازه فهمیدم اون حشره های ریز از اونا به داخل خونه هم اومدن😑
والا اعصابم خیلی خورده.خونه زندگیم شده از اون حشره های ریز😑
سلام من هم دچار این مشکل شدم دقیقا از این همین حشرهها توی اتاقم هستاگه راهی پیدا کردید به منم بگیدا ...
چون بچه های پرنده ها دیگه میتونین پرواز کنن، لونشونو کلا خراب کردم برداشتم. بالای درمون هم که باز بود طوری زدم. گلای خونه رو بردم خونه مادر شوهرم. درو پنجره های خونه کلا بستم. دوتا حشره کش کامن خریدم. به همه جای خونه زدم. بخصوص اون جایی که خونه ساخته بودن. کل دیوارها و حتی روی در های کل خونه. کل دیوار های خونه. روی مبل. روی موکت فرش.میز غذاخوری صندلیها.پنکه آشپزخونه.(ظرف های آبچکانو گذاشتم داخل کابینت) بعد کل آشپزخونه رو زدم. از جلوی پنجره آشپزخونه گرفته تا دیواراو روی گاز و لباسشویی و و روی لهاف تشک های که نمیخوابیمو و ....تخت و تشک تختو. بعد چون روی اهداف تشک میخوابیدم دیگه نزدیک یه هفته هر روز روکش لهاف تشکارو شستم و عوض کردم. خدارو شکر فعلا نیستن. ولی میدونی حشره های سمجیین. بازم کامن خریدم هر یکی دوروز اون قسمتی که خونه داشتن و قسمت داخلی خونه رو کامن میزنم