2777
2789
عنوان

حشرات خیلی ریز 😞کمک بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 13888 بازدید | 22 پست

عزیزم این حشرات رو تن و بدن و صورت و ابرو و همه جای ما بصورتیکه واقعا دیده هم نمیشن هستن. نیش میزنن بدجور. شما موفق شدی بفهمی اینا چی بودن؟ چطور درمان کردین چون اصلا ول نمبکنن ادمو مثل شپش که ول کن نیستش. التماس کمک

برای خلاص شدن از شر حشرات ۲۰۰ میلی لیتر آب با دو قاشق غذا خوری میخک مخلوط کنید بذارید روی شعله بجوشه ...

عزیزم این حشراتو ماهم داریم. مثل شپش سر و بدن همه جامون هست. نتونستیم بفهمیم چیه نیش میزنه. نمیدونم روغن میخک و چریش اصل از کجا بگیرم به خودمون بزنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حشراتو ماهم داریم. مثل شپش سر و بدن همه جامون هست. نتونستیم بفهمیم چیه نیش میزنه. نمیدونم ...

سلام عزیزم خوبی؟ تونستی این حشره های ریز و نابودشون کنی؟ اگه اره میشه بگی چجوری نابودشون کردی؟ منم اذیت میکنم این حشره ها

سلام عزیزم خوبی؟ تونستی این حشره های ریز و نابودشون کنی؟ اگه اره میشه بگی چجوری نابودشون کردی؟ منم ا ...

نه عزیزم موفق نشدم. حشره های شما چطوریه؟ به چشم دیده میشه؟ این حشرات که من میگم اصلا به چشم دیده نمیشه قدر سر سوزنه. مثل عکسی که اون خانم گذاشته بودن. موفق نشدم نابودشون کنم. خیلی اذیت میشیم. شما چکار میکنی برای اینکه خلاص شی؟

نه عزیزم موفق نشدم. حشره های شما چطوریه؟ به چشم دیده میشه؟ این حشرات که من میگم اصلا به چشم دیده نمی ...

اره دقیقا خیلی خیلی ریزن. ما جلوی در خونمون پرنده ها لونه ساختن. الان تازه بچه هامون بدنیا اومده. من تازه فهمیدم اون حشره های ریز از اونا به داخل خونه هم اومدن😑

والا اعصابم خیلی خورده.خونه زندگیم شده از اون حشره های ریز😑

اره دقیقا خیلی خیلی ریزن. ما جلوی در خونمون پرنده ها لونه ساختن. الان تازه بچه هامون بدنیا اومده. من ...

سلام من هم دچار این مشکل شدم دقیقا از این همین حشره‌ها توی اتاقم هست

اگه راهی پیدا کردید به منم بگید

اینم عکسشه مثل هموناست

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

سلام من هم دچار این مشکل شدم دقیقا از این همین حشره‌ها توی اتاقم هستاگه راهی پیدا کردید به منم بگیدا ...

چون بچه های پرنده ها دیگه میتونین پرواز کنن، لونشونو کلا خراب کردم برداشتم. بالای درمون هم که باز بود طوری زدم. گلای خونه رو بردم خونه مادر شوهرم. درو پنجره های خونه کلا بستم. دوتا حشره کش کامن خریدم. به همه جای خونه زدم. بخصوص اون جایی که خونه ساخته بودن. کل دیوارها و حتی روی در های کل خونه. کل دیوار های خونه. روی مبل. روی موکت فرش.میز غذاخوری صندلی‌ها.پنکه آشپزخونه.(ظرف های آبچکانو گذاشتم داخل کابینت) بعد کل آشپزخونه رو زدم. از جلوی پنجره آشپزخونه گرفته تا دیواراو روی گاز و لباسشویی و و روی لهاف تشک های که نمیخوابیمو و ....تخت و تشک تختو. بعد چون روی اهداف تشک می‌خوابیدم دیگه نزدیک یه هفته هر روز روکش لهاف تشکارو شستم و عوض کردم. خدارو شکر فعلا نیستن. ولی می‌دونی حشره های سمجیین. بازم کامن خریدم هر یکی دوروز اون قسمتی که خونه داشتن و قسمت داخلی خونه رو کامن میزنم