2777
2789

سلام دوستان کسی هست ک اینجا عروسی نگرفته باشه و پشیمون نباشه از نگرفتنش؟؟ چقدر میتونه تاثیر گذار باشه تو زندگی؟؟

الان با این شرایط هم کرونا هم گرونی همسرم میگه ک ممکنه خیلیا نیان هم سالن خالی باشه هم کلی ضرر کنیم نمیدونم باید چکار کرد واقعا.کل هزینه ها هم با خودمونه.از ی طرفم فک میکنم همیشه میشه رفت ماه عسل واگه بدون عروسی برم بهم خوش نمیگذره .واقعا تو این شرایط چی درسته؟؟اگه تجربه ای دارید خوشحال میشم بهم بگید

من جشن نگرفتم

واقعا پشیمون نیستم

ولی لباس عروس حتما بپوش

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نامزدم قصد نداریم عروسی بگیرم نوه ی اولو بچه ی اولم هستیم هردومون...با این گرونی هزینه ی اون عردسیو میدیم ی تیکه وسیله واسه خونمون ی کلیپو عکسو ی هفتع عم مسافرت میریو کلیم بهت خوش میگذره ...حالا مهینو شهین نیان تو عروسی نظر بدن نمیشه

من ۷سال پیش عروسی نگرفتم و بجاش رفتم مشهد اصلا هم پشیمون نیستم چون شوهرم کسی و نداشت تو مخارج کمکش کنه و اگه عروسی می‌گرفتیم اول زندگی می‌رفتیم زیربار کلی قرض ترجیح دادم عروسی نگیرم بجاش اول زندگیم مشکل مالی هم نداشته باشم 

این بستگی به خودت داره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

من عروسی نگرفتم و پشیمون نیستم

خیلی حرف خوردم از فامیل ولی پدر و مادر هر دوتامون راضی بودن خداروشکر

لباس عروس پوشیدم، رفتم آرایشگاه و آتلیه

خیلیم راضیم (◍•ᴗ•◍) ❤

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
منم نامزدم قصد نداریم عروسی بگیرم نوه ی اولو بچه ی اولم هستیم هردومون...با این گرونی هزینه ی اون عرد ...

دقیقا ماهم نوه اول و بچه اول خانواده ایم کلیپ با لباس عروس ؟؟ 

عمه را دعوت نکنید اما ی عروسی کوچیک بگیرید کسی و دعوت کنید که درجه یک باشه

همین درجه یکا رو حساب کردیم ۳۰۰ ۴۰۰ نفر میشدن همسرم میگه دیگه چ فرقی داره وقتی مراسم بگیرم حتما باید تالار باشه حالا چند نفرم اضافه فرق انچنانی نداره