2777
2789
عنوان

نگهداری خمیر در یخچال

22107 بازدید | 6 پست

خانوما کسی خمیر شیرینی مثل خمیر دونات خمیر شیرینی دانمارکی حالا هر خمیری توی یخچال نگهداری کرده ؟ من بعد از اینکه خمیر آماده شد سریع گذاشتم تو ظرف چرب شده و روش سلفون کشیدم از سافت ۱۰ شب تا ظهر روز بعد نگا کردم اصلا ور نیومده و پف نکرده 🥲🥲 تو یخچال کلا اینطوره؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید روش حوله میکشیدی میزاشتی روی کابینتی جایی ک گرم باشه یکم

اخه یه جا خوندم گفتش اگه وقت نکردین همون موقعه استفاده کنید بزارین یخچال و تا ۲۴ ساعت قابل استفاده است و اینکه اگه استراحت اولیه کرده باشه یعنی دو ساعت گذاشته باشی تو محیط گرم که ور اومده و گذاشتین یخچال تا ۷ ساعت بعد قابل استفاده است من میخواستم‌ امروز عصر استفاده کنم براوهمین سریع گذاشتم‌یخچال تا ۲۴ ساعت قابل استفاده باشه

احتمالا خمیر مایه ات تازه نبوده

تاحالا تو یخچال گذاشتین مستقیما؟؟؟ من سریع بعد از آماده شدن خمیر گذاشتم‌یخچال دیگه دو ساعت استراحت ندادم بهش چون میگفتن اگه خمیر استراحت اولیه رفته گذاشتین‌یخچال فقط تا ۷ ساعت قابل استفاده است 

تاحالا تو یخچال گذاشتین مستقیما؟؟؟ من سریع بعد از آماده شدن خمیر گذاشتم‌یخچال دیگه دو ساعت استراحت ن ...

نه نذاشتم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲