2789
عنوان

غمگین ترینم

104 بازدید | 17 پست

آخه منم دلم بچه میخواد همش باید زجر بکشم تا الان چهار بار عکس رنگی رحم گرفتم. دوتا لوله هام بسته هستن. ذخیره تخمدانم هم خیلی پایینه. نیاز به تخمک اهدایی دارم. تو رو خدا اگه کسی رو میشناسین توی شیراز بهم معرفی کنید واسه تخمک اهدایی. شش میلیون هم بهش پاداش میدم. بخدا دعاتون میکنم

اهدای تخمک درد اوره؟؟؟

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

انشا الله ک به زودی مادر میشی توکلت بخدا باشه 

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍
تخمک 20میلیون عزیزم ایشالا اهدای گیرت بیاد از مامانت بگیر یا خواهر شوهرت خو

کی میگه 20 میلیونه الان همه جا همین شش میلیونه. عزیزم من خودم توی این سن تخمک ندارم بعد مامانم که دیگه یائسه شده تخمک داره؟ خانواده شوهرم هم چیزی نمیدونن

نه اصلا. با بیهوشی انجام میشه کلا بیهوشی ربع ساعت بیشتر طول نمیکشه

ضرری نداره برای شخص اهدا کننده ؟؟

من علی اباد کتولم ،بدون هیچ هزینه ای دوس دارم کمکت کنم 

فقط خودم تا حالا باردار نشدم و نمیدونم مشکلی برام بوجود میاد یا نه

ضرری نداره برای شخص اهدا کننده ؟؟ من علی اباد کتولم ،بدون هیچ هزینه ای دوس دارم کمکت کنم  فقط ...

اره منم بی چشم داشت میخواستم کمک کنم چون رحمم مشکل داره ولی تخمک دارم. دوتا سقط کردم بخاطر رحمم ولی میگن باید شیراز باشه

ضرری نداره برای شخص اهدا کننده ؟؟ من علی اباد کتولم ،بدون هیچ هزینه ای دوس دارم کمکت کنم  فقط ...

نه عزیزم هیچ ضرری نداره. حتما باید شیراز باشین یا شهرستان های اطراف شیراز که بتونین بیاین بیمارستان شیراز واسه اهدای تخمک

لطف دارین شما 

اره منم بی چشم داشت میخواستم کمک کنم چون رحمم مشکل داره ولی تخمک دارم. دوتا سقط کردم بخاطر رحمم ولی ...

خدا خیرت بده گلکم 

انشا الله شما ام مادر میشی واقعا سخته شرایطت 

توکل به خدا ،انشا الله ک خیره

نه عزیزم هیچ ضرری نداره. حتما باید شیراز باشین یا شهرستان های اطراف شیراز که بتونین بیاین بیمارستان ...

قربونت گلم 

انشا الله ک مشکلت حل میشه 

۳۰ ام این ماه خبر خوبی بهت میرسه ،به دلم اینجوری افتاد 

نه حس ششم و نه .... ولی مطمئنم تا اخر ابان زندگیت کلا خوشی میشه