2777
2789
عنوان

پدرشوهر مادرشوهر😂

379 بازدید | 26 پست

از پدرشوهر مادرشوهرم متنفرم و این حسه تنفره داره تبدیل میشه ب خشم و بدرفتاری ....اصلا خیلی بی مسعولیتن فقط زاییدن و انداختن کنار و دیگه برای هیچگدومشون هیچ کاری نکردن و هنوز یک خودشونم دو نشده  الان ما ی ساله عقدیم تا حالا نیومدن بگن کی میخاین عروسی بگیرین فقط اومدن خواستگاریو ی محضرو علی از تو مدد ...شوهرمم داره تلاششو میکنه ولی الان تو این گرونی وقتط پشتوانه و حامی نداشته باشی داغون میشی از اونطرفم خانوادم همش تحت فشارم میزارن  خیلی ب جدایی فک میکنم همش میگم چه گوهی بود خوردما 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید پدر و مادرت زنگ بزنن بگن تکلیف دخترمون رو روشن کنید

من چون با همسرم دوست بودم ،  پدر مادرم ناراحتیشونو ابراز میکنن پیش من ولی چون میدونن خودم خواستم هیچی نمیگن 

از اونا توقع نداشته باشید خودتون راحت ترید

حالا باز شما میگی برای همه بچه ها همینطورن‌......

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

چند تا از دوستاعو فامیلاهم با من نامزد کردن ولی اونا سر چند ماه عروسیو همه چی براشون گرفتن و واقعا نمیدونم چیکار کنم...من شوهرمو دوست دارمو میبینم چقد بفکره کلا با خانوادش فرق داره خیلی باشعورو با درکه و تا حالد منو نرنجونده ولی این وضعیت خیلی داره اذیتم میکنه همش میگم اگه خانوادشو میشناختم باهاش ازدواج نمیکردم همش مقایسع همش نوشخوار فکری