2777
2789
عنوان

درمان کندن جوش چیه؟

1963 بازدید | 17 پست

اگه برم روانپزشک دارو میده?

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤
منم مث توام مرض دارم کرم دارم

دقیقا هی میگم نکن باز میبینم دستم رو صورتمه دارم میکنم تازه وقتیم متوجه میشم میگم این اخریه و ادامه دارد  به خودم گفتم اگه دست بزنی گند بزنی به صورتت رفتم بیرون کرم نمیزنم همینجوری زشت بری آبروت بره باز اهمیت ندادم  

تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درمانش کردم ،محلول اریتروماسین میزنم روجوشام هم کوچیک‌ میشن و دیگه چرک نمیکنن ،که بخوام بترکونمشون ،الان دیگه پوستم زخم نمیشه و جای جوش نداره ،ولی محلولش پوستمو میسوزون التهاب و قرمزی ایجاد نمیکنه فقط روی قسمتایی که جوش دارم میسوزه

کاربر سال۹۷ هستم
من درمانش کردم ،محلول اریتروماسین میزنم روجوشام هم کوچیک‌ میشن و دیگه چرک نمیکنن ،که بخوام بترکونمشو ...

ممنون  

دقیقا هی میگم نکن باز میبینم دستم رو صورتمه دارم میکنم تازه وقتیم متوجه میشم میگم این اخریه و ادامه ...

من تازه بعدش عین سگ پشیمون میشم چون اولش کوچیک و معمولیه اما بعدش انقدر تو صورتم تابلو میشه که میخوام گریه کنم

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
من تازه بعدش عین سگ پشیمون میشم چون اولش کوچیک و معمولیه اما بعدش انقدر تو صورتم تابلو میشه که میخوا ...

من یکسال واقعا رو مخم بود بعد به خودم گفتم نهایت میری بیرون کرم میزنی غصت چیه ولی خوب مامانم بیشتر بدش میاد دست میزنم و وقتی درس میخونم اینکار حواسمو پرت میکنه

یک عدد مبتلا ب این درد حدود ۱۰سال یا بیشتر!

خدا هممون رو شفا بده   

جاشون با  دارو دکتر خوب میشه؟لک قهوه ای

من ضد افتاب منهتن گرفته بودم شانسی بعدش وقتی میزدم اون قسمتایی که قبلا کنده بودم حالت خشک میشن و بصورت ورقه از پوست جدا میشن با چند بار استفاده

اینو بگیر اگر بهتر نشدن ی فکر دیگه کن

بچه ها میتونیم یه گروه بزنیم اخر هر شب اعلام کنیم شاید اینطوری جون‌حواسمون بهم هست نکنیم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍ ...

من یمدت از شرایط استرس زا دور بودم دیگه انجام نمیدم شماره واتساپم رو میدم بهت هر شب ازت میپرسم دست زدی یا نزدی که هم به خودت یاداوری شه هم به من