دقیقا هی میگم نکن باز میبینم دستم رو صورتمه دارم میکنم تازه وقتیم متوجه میشم میگم این اخریه و ادامه دارد به خودم گفتم اگه دست بزنی گند بزنی به صورتت رفتم بیرون کرم نمیزنم همینجوری زشت بری آبروت بره باز اهمیت ندادم
تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من درمانش کردم ،محلول اریتروماسین میزنم روجوشام هم کوچیک میشن و دیگه چرک نمیکنن ،که بخوام بترکونمشون ،الان دیگه پوستم زخم نمیشه و جای جوش نداره ،ولی محلولش پوستمو میسوزون التهاب و قرمزی ایجاد نمیکنه فقط روی قسمتایی که جوش دارم میسوزه
من تازه بعدش عین سگ پشیمون میشم چون اولش کوچیک و معمولیه اما بعدش انقدر تو صورتم تابلو میشه که میخوا ...
من یکسال واقعا رو مخم بود بعد به خودم گفتم نهایت میری بیرون کرم میزنی غصت چیه ولی خوب مامانم بیشتر بدش میاد دست میزنم و وقتی درس میخونم اینکار حواسمو پرت میکنه
تا توانی دلی بدست آور ...دل شکستن هنر نمیباشد....پروردگارا خود را تقدیم تو میدارم با من کن و از من ساز آنچه میخواهی❤