2821
2789
سلام .خوبی؟! خیلی وقته ندیدمت دلم برات یذره شده
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
ضحیییی جون چراغت روشنه اگه تاپیک منو دیدی بیا گلم خوشحال میشم باهات بحرفم
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
ضحیییییییی بیا دیگه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ضحی هر چی منتظرت موندم نیومدی گلم اگه خواستی بیشتر با هم در ارتباط باشیم بیا تو وبلاگ که تو امضای نینی سایتم هستم بهم شماره تو بده اون پیامت رو فقط خودم میبینم
من کلی کار دارم ولی کاربریتو که امروز بعد مدتها دیدم خیلی خوشحال شدم ولی فکر کنم مشغول کارای اداره ات هستی منم برم گلم بعدا میام به اینجا سر میزنم بای
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز