سلام
دختر من پیش دبستانی هست حضوری . اول بگم که مهد خصوصی هست از نظر کرونا و این صحبتا .
روزای اول همراهش رفتم . سه روز سر کلاس نشستم باهاش . بعد اومدم توی حیاط منو می دید . بعد اومدم توی راهرو که توی مدرسه باشم ولی منو نبینه . خلاصه مرحله مرحله تا یه ده روزی عادت کرد . ولی از بعدش یه ماجرای دیگه شد . اونم این که صبحا خیلی مقاومت میکنه . یعنی با کلی دردسر و حرف زدن و اخم و ناراحتی تا بیدار بشه لباس بپوشه سوار ماشین بشه . تا میرسیم دم مهد میزنه زیر گریه . بعد معلمش بغلش میکنه نازش میکشه بعد من میام بیرون از مهد . دیگه انگار اونجا حالش خوبه ظهرم میرم دنبالش خوشحال و خندونه قول میده فردا گریه نکنه . میاد خونه کاملا عادیه رفتارش تا شب . شب هم ساعت ده میخوابه . حتی گاهی لباساشو اماده میکنه کنار کیفش . ولی صبح که میشه انگار کلا مغزش از اول ریسِت شده 😐 نمیدونم چکار کنم . جایزه دادیم ستاره دادیم تشویق تنبیه هیچی جواب نداده . امروز دیگه باهاش قهر کردم . گفتم باهاش حرف نزنم بلکه دست از لجبازی برداره . یعنی اول سال چند تا بچه بودن و چند تا مامان بودیم ولی الان فقط من موندم . ☹ به نظرتون من چه کنم ؟ کسی تجربه ای داره ؟