2777
2789
عنوان

دخترم مدرسه نمیره ☹

3975 بازدید | 60 پست

سلام 

دختر من پیش دبستانی هست حضوری . اول بگم که مهد خصوصی هست از نظر کرونا و این صحبتا . 

روزای اول همراهش رفتم . سه روز سر کلاس نشستم باهاش . بعد اومدم توی حیاط منو می دید . بعد اومدم توی راهرو که توی مدرسه باشم ولی منو نبینه . خلاصه مرحله مرحله تا یه ده روزی عادت کرد . ولی از بعدش یه ماجرای دیگه شد . اونم این که صبحا خیلی مقاومت میکنه . یعنی با کلی دردسر و حرف زدن و اخم و ناراحتی تا بیدار بشه لباس بپوشه سوار ماشین بشه . تا میرسیم دم مهد میزنه زیر گریه . بعد معلمش بغلش میکنه نازش میکشه بعد من میام بیرون از مهد . دیگه انگار اونجا حالش خوبه ظهرم میرم دنبالش خوشحال و خندونه قول میده فردا گریه نکنه . میاد خونه کاملا عادیه رفتارش تا شب . شب هم ساعت ده میخوابه . حتی گاهی  لباساشو اماده میکنه کنار کیفش . ولی صبح که میشه انگار کلا مغزش از اول ریسِت شده 😐 نمیدونم چکار کنم . جایزه دادیم ستاره دادیم تشویق تنبیه هیچی جواب نداده . امروز دیگه باهاش قهر کردم . گفتم باهاش حرف نزنم بلکه دست از لجبازی برداره . یعنی اول سال چند تا بچه بودن و چند تا مامان بودیم ولی الان فقط من موندم . ☹ به نظرتون من چه کنم ؟ کسی تجربه ای داره ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بیچاره رو چیکارش داری از همین الان بهش استرس وارد میکنی بزار سال بعد که رفت کلاس اول خودش عادت می‌کنه حالا بحث کرونا جداست:/

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیچاره رو چیکارش داری از همین الان بهش استرس وارد میکنی بزار سال بعد که رفت کلاس اول خودش عادت می‌کن ...

اتفاقا این مساله امسال باید رفع بشه امسال پیش هست نه درسی نه مشقی . سال بعد که بخواد بره اول معلم وقت و حوصله نداره دوماه ناز و ادای بچه منو تحمل کنه 🙁

با معلمشمشورت کن یکی از عروسکاشو با خودش ببره ک تنها نباشه چطوره؟

یا اگه با کسی دوست شده اونجا از مادرش خواهش کن بگو صبح زنگ میزنم دخترت ب دخترم بگه بیا کلاس همو ببینیم

با معلمشمشورت کن یکی از عروسکاشو با خودش ببره ک تنها نباشه چطوره؟ یا اگه با کسی دوست شده اونجا از م ...

وای اصلا باورتون نمیشه دخترم فوق العاده اجتماعیه . به خدا ظهرا میرم دنبالش به دخترا میگه خداحافظ فلانی فردا می بینمت ولی وقتی اول صبحه انگار همه حافظه اش پاک شده 🤦‍♀️

ما کلاس سوم بودیم یکی از همکلاسیام اینطوری بود تا وارد کلاس میشد میزد زیر گریه تا اخر کلاس ها همینطور بود

اخرش مادرش یه چتر خریدداد معلمه بهش کادو داد خوب شد بعدش 😂😐❤

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
  عزیزممم دلش براتون تنگ میشه

وااای نسبت به این جمله دارم کهیر میزنم دیگه 😅😅. اخه جالبه کلا کاری به من نداره تو خونه . حتی شده تنها بذارمش برم خرید جایی فقط ۸ صبح فرداش که میشه دلش برای من تنگ میشه 🥴

اتفاقا این مساله امسال باید رفع بشه امسال پیش هست نه درسی نه مشقی . سال بعد که بخواد بره اول معلم وق ...

دقیقا هم همینطوره 

🌺بسم الله الرحمن الرحیم 🌺عضو گروه رز بنفش 💜وزن شروع ۷۳💜وزن فعلی ۵۰۰و۷۱💜وزن هدف ۶۰😎😊 توبالا شهر قلبم یه خونه لاتی دا
اتفاقا این مساله امسال باید رفع بشه امسال پیش هست نه درسی نه مشقی . سال بعد که بخواد بره اول معلم وق ...

این اشتباه  و نکن 

من تجربه دارم خودم 

اگه دوست نداره بره امسال نفرستیدش  سال بعد که اوله خودش راحت بی دردسر  میره 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
سپاس 😁

تازه با این که کلاس دوازدهمم مامانم س چهار بار میاد میره تا بیدار شم در اتاقمم قفل میکنم کلی حرص میخوره اون پشت 

همشم ساعت اشتباه میگه مثلا ۷ صب میگه ۸ شده خواب موندی ک بترسم 😂😂😂😂

خلاصه ک تا اخر همینه 😐🤣

ما کلاس سوم بودیم یکی از همکلاسیام اینطوری بود تا وارد کلاس میشد میزد زیر گریه تا اخر کلاس ها همینطو ...

ما کادو هم دادیم اثر نکرد 🤦‍♀️