2777
2789
عنوان

آخه چرا اینجوریه

131 بازدید | 15 پست

یعنی بارداری پر استرس تر از بارداری من نیستا

از صبح تکونای نی نی م خیلی کم شده هر روز جوری تکون میخورد پسرم از دور متوجه میشد ولی امروز اصلا فقط صبح یه تکون ریز داشت خیلی نگرانم

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خسته شده استراحت داره میکنه😂

نمیدونم والا استرس منو کشته

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
حتما حتما برو بهداشت یا بیمارستان چک کنن قلبشو نترس ولی برو حتماااا

من خودم سر جدی نگرفتن این مسیله بچم از دست دادم دور از جون نی نی شما

برو چک شو بدو

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
خب خسته شده استراحت داره میکنه😂

شبا ساعت سه از خواب بیدارم میکرد با تکوناش 

یه چی شیرین خوردی؟

آره چایی شیرین خوردم حلیم با شکرهم خوردم

شبا ساعت سه از خواب بیدارم میکرد با تکوناش 

خب دیگه وقتی تو میخوابی اون دلش میخواد ورجه وورجه کنه

اما وقتی پاشی کار کنی یا راه بری انگار دارن تکونش میدن اون تو شکمت خوابش میگیره و آروم میشه

عادیه

اما اگه استرس داری میخوای دکتر برو آروم بشی

حتما حتما برو بهداشت یا بیمارستان چک کنن قلبشو نترس ولی برو حتماااا

اگه تا عصر همینجور باشه میرم مطب دکتر خودم

خب دیگه وقتی تو میخوابی اون دلش میخواد ورجه وورجه کنه اما وقتی پاشی کار کنی یا راه بری انگار دارن ت ...

دیشب اصلا حال ندار بودم انگار بدنم کوفته بود حالت تهوع شدید داشتم و نصفه شب هم لرز و عرق میترسم طوری شده باشه البته الان خوبم