2777
2789

اره عاشق نیست فارغه

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شاید دورا دور خبر بگیره ولی اینکه کلا بی خبر باشه نه

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍

بنظرمن عاشق نیست

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me

مردا اصلن پیچیده نیستن اینکه تو رمان    قصه ها میخونی عشقشو پنهان کرده و فلان دروغ محضه اگه کسی رو دوست داشته باشن خیلی کارا میکنن که کنارش باشن 

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
مثلا چه کارای؟

به هر بهونه ای دوست دارن عشقشون ببینن وازش خبر دار بشن تمام تلاششونو میکنن که اونو بدست بیارن خلاصه تابلو میشن که عاشقن

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
سوالت مگ راجب طرف مقابل نبود منم طرف رو گفتم چرا فک میکنی چیزی زدم😁

خوب  از بس همه گفتن نه همچین چیزی نمیشه و تو تنها نقطه مقابلشون بودی گفتم بپرسم

حالا بنظرت چجوری عاشقن که میتونن این همه بی تفاوت باشن اخه تو از کجا فهمیدی طرفت بااینکارا عاشقه؟