2777
2789

سلام بچه ها این تاپیکو زدم برای اونایی که لازمش دارن 

از ۳تا مرکز قیمت گرفتم و اینکه آمار موفقیت های سال گذشته شون 

مام و ابن سینا تقریبا آی وی اف حدود ۲۰ تا ۲۵ تومن درصد موفقیتشون ۳۰ تا ۳۵ درصد بوده

مرکز بیمارستان آبان ۱۲تا ۱۵ تومن موفقیت پارسالشون ۳۸درصد بوده 

از نظر اخلاق من هم مرکز نیکان رفتم هم آبان 

اخلاق آبانی ها واقعا خوبه تنها ایرادش اینه که لاکچری نیست و ساختمونش قدیمیه وگرنه بهترین دکترا رو داره 

اگر کسی تجربه ای داره بگه بقیه دوستان هم بتونن انتخاب کنن 

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

من میخوام بعد عید برم بیمارستان ابان پیش دکار زنان دکتر محمد علم ...میشناسی ؟هیزینه های بیمارستان چطوره مثلان یه ویزیت بری چقدر برات درمیاد 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابن سینا اصلا نرید. من عرفان رفتم خیلییییییی راضی بودم تا اینجای کار. آبان هم خیلیا جواب گرفتن. مام ...

چرا این سینا چشه مگه ؟شپا ای وی اف شدید ..‌‌من گفتم اگه طبیعی تا عید نشم برم ای یو ای .

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
من میخوام بعد عید برم بیمارستان ابان پیش دکار زنان دکتر محمد علم ...میشناسی ؟هیزینه های بیمارستان چط ...

آبان ویزیت نداره فقط آی وی اف تون اونجا انجام میشه کارهای سیکل رو تو مطب دکترتون انجام میدید برای پانکچر و انتقال میرید بیمارستان

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
چرا این سینا چشه مگه ؟شپا ای وی اف شدید ..‌‌من گفتم اگه طبیعی تا عید نشم برم ای یو ای .

بله ابن سینا انجام دادم یه بار که منفی شدم. کلا دقتشون پایینه و کم کاری زیاد میکنن. انشالله طبیعی بشی عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آبان ویزیت نداره فقط آی وی اف تون اونجا انجام میشه کارهای سیکل رو تو مطب دکترتون انجام میدید برای پا ...

خوب همون مطب چقدر میگیره هزینه هاش بالاس ؟

بله ابن سینا انجام دادم یه بار که منفی شدم. کلا دقتشون پایینه و کم کاری زیاد میکنن. انشالله طبیعی بش ...

ممنون ایشالله همه چشم انتظارا طبیعی مامان بشن

انشالله الهی آمین چند وقته اقدامی؟

۷ ماه ولی باور میکنی هر کاری بکی کردم فقط همین ای یو ای یا ای وی اف میونده انجام ندادم 😔

منم آی یو آی شدم دعا کنید برام مثبت بشه 

ایشالله عزیزم ...کجا انجام دادی لطف میکنی هزینشو بگی