2777
2789
عنوان

واکسن چهار ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 17001 بازدید | 96 پست
واکسن دوماهگی فقط‌ازپاس اونم‌ی‌دونه پا یا دستم هست یادم‌رفته

من واکسن دو ماهگی رو اصلا نمیدونم چطوریه فردا واکسن چهار ماهگی رو قراره بزنیم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا اذیت نشد استامینوفن بده سروقت البته بچه بابچه فرقم داره ها ولی مراقبش باش بالاسرش تب نکنه 

ممنون

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
آب بخوره بهش چی میشه؟ ب من نگفتن دستشویی می کرد میشستمش. یعنی بد بوده؟ 

میگن ممکنه ملتهب بشه میبینی الان واکسن کرونا زدیگ میگن تا سه روز حمام نرین شاید ممکنه چرکی بشه دقیق نمیدونم دکتر به من گفت تا 3 روز نشورش 

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
عزیزم یه تاپیکی نوشته بودی حاجتمو نمیگیرم فک کنم دوسال پیش خاستم بدونم بالاخره حاجت روایی شدین یا... ...

سلام عزیزم .بله خدا رو شکر به حاجتم رسیدم

من واکسن دو ماهگی رو اصلا نمیدونم چطوریه فردا واکسن چهار ماهگی رو قراره بزنیم

سلام عشقم خوبیییی؟من کاربرای قدیمی هستم ....ایشالا قدمش براتون پربرکت باشه و بشه شیرینی زندگیتون ....

حال دلت خوبه؟

سلام عشقم خوبیییی؟من کاربرای قدیمی هستم ....ایشالا قدمش براتون پربرکت باشه و بشه شیرینی زندگیتون ... ...

سلام فدات شم ممنونم ازتون.لطف دارید عزیزم.  ببخشید کدوم عزیز بودید؟

کاربر محبوب بانو که ۴ساله مشکل نازایی دارم

ای جانم ان شاالله به زودی زود خدا دلتونو شاد میکنه