2777
2789
عنوان

واکسن چهار ماهگی

17001 بازدید | 96 پست

سلام دوستان.فردا دخترم باید واکسن ۴ ماهگی بزنه خیلی نگرانم.میشه بگید شماها که برا بچه هاتون زدید آیا خیلی اذیت شد؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من خیلی درد کشید بچم.. البته میگن به دست طرف هم ربط داره.. ولی برا 6 ماهگی خیلی راحت بودم 

من چیکار کنم پس...چون دختر من فقط یک هفته است اومده تو زندگیمون.فرزند خوانده است. اصلا نمیدونم واکسن های قبلیش چطور بوده از نگرانی خوابم نمیبره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ی هفته پیش زدم. اصلای ذره هم درست نداشت! براش استامنیفن گرفتم استفاده نکردم. 

خدا رو شکر

عزیزدلم قبل بردن خوب سیرش کن و بهش قطره بده واکسن 4 ماهگی مثل 2 ماهگیه اصلا نگران نباش فقط یک شبه&nb ...

اخه من نمیدونم دو ماهگی چطور بوده تازه یک هفته است اومده خونمون..

من چیکار کنم پس...چون دختر من فقط یک هفته است اومده تو زندگیمون.فرزند خوانده است. اصلا نمیدو ...

آخی عزیزم.. قبل رفتن بهش قطره بده.. اومدنی هم ببین میتونی از کمر به پایین قنداش کن.. هر 4 ساعت هم بهش قطره بده

آخی عزیزم.. قبل رفتن بهش قطره بده.. اومدنی هم ببین میتونی از کمر به پایین قنداش کن.. هر 4 ساعت هم به ...

مرسی عزیزم

آخی عزیزم انشاالله قدمش خوب باشه خدا ی بچه ی دیگه بهت هدیه کنه. نترس درد نداره فوقش کمی گریه می کنه بهش استامینیفون بده خوب میشه. 

آخی عزیزم انشاالله قدمش خوب باشه خدا ی بچه ی دیگه بهت هدیه کنه. نترس درد نداره فوقش کمی گریه می کنه ...

ممنون توکل به خدا

در حد دو شب تب میکنه اصلا نگران تبش نباش هر 4 ساعت قطره بده اصلا نطار 4ساعت و یک دقه بشه راس ساعت بده و کامل با سرنگ تا همش بزه تو دهنش دمای خونرو مناسب کن و بعش زیاد شیر بده تا تبش بیاد پایین اصلا استرس نگیر یه چیز عادیه هستش شاید پاش تکون دادنی درد کنه وهسش حوله سرد بزار روز اول ولی روز دوم حوله گرم بزار تا سه روزم حموم نبر جیش کرد با دستمال مرطوب پاکش کن آب نخوره 

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
در حد دو شب تب میکنه اصلا نگران تبش نباش هر 4 ساعت قطره بده اصلا نطار 4ساعت و یک دقه بشه راس ساعت بد ...

مرسی از راهنماییت