2777
2789
قرق بیزا که گفتی رو بخورم بعدش دفعم راحت میشه؟مسهله‌؟ببخسید خیلی میپرسم واقعا درد دارم

آره عزیزم شکم و روان می‌کنه خودمم مشکل شما رو دارم خیلی موثره اگه داروی گیاهی هم بخوام بگم برگ سنا دم کن بخور اونم عالیه 

خدایا واسه داده و نداده ات شکر 🙏                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همش گریه میکردم رفتم دکتر وگفت باید خودت یبوست رو برطرف کنی تغذیت خوب باشه و من الان 1 ساله همجو ...

میحتی غذاهم نمیخوردم تاراحت دسشویی برم ولی بدترمیشدم و لاغرهم شده بودم خداروشکر تا الان که خوبه

راستی یه چیزیم یادم رف بگم

برگ سنا 

آدو

یا حتی قرصای مسهل( که برا سن شما خوب نیس البته)

همه اینا فقطصورت مسئله ر  پاک میکنه ینی کمکت نمی کنه ک دفعه بعد یبوست نگیری فقط الان مسهل کنندس برات

اگه هزینه دکتر نداری( که فک کنم دکتر تغذیه با دفترچه ۵۰ ت من باشه)پیجای معتبر تو اینستا هستن

فقط حتما درمانش کن

تو طب سنتی به یبوست میگن ام الامراض ینی مادر بیماری ها

ولی به سادگیم قابل درمانه پس استرس برای حل کردنش نداشته باش 

تایم بزار خیلی راحت اوکی میشه

راستی یه چیزیم یادم رف بگم برگ سنا  آدو یا حتی قرصای مسهل( که برا سن شما خوب نیس البته) همه ...

یعنی حتی با زمنوش سنا و..هم خوب نمیشم؟

فقط الان بتونم اجابت مزاج کنم بعد درمان میکنم