2777
2789

بعنوان یه ادمی میگم که درگیرش بودم

تغذیه اصلی ترین عاملشه

ببین من وسط و قبلو بعد غذا اب میخوردم  اونم آب سرد

دسشوییمو نگه میداشتم

سردی جات زیاد میخوردم.

تغذیتو درست کنی ب نظرم اوکی میشه فقط انتظار نددشته باش ی روزه درست بشه چون یه روزه خراب نشده

ماساژ شکمم خوبه از سمت راست به سمت چپ شکمت

آب نخور

اگه ماست یا سردی جات میخوری کنارش مصلح استفادا کن ینی با ماست نعنا بخور یا با برنج زیره به تعادل برسون 

فیبرم کمک میکنه بهت

ولی بهترین راه دکتره شاید یه مشکل داخلی داری

من یبوست داشتم مثلا دو روز ی بار دسشویی میکردم به زور 

شما اول برو دکتر

ویتامینeرو سوراخ میکنی به بیرون و داخل مقعد میمالی.. بهترین کار خوردن ملین و سوپ و ابگوشت غذاهای آب ...

اها من فک میکردم باید شیاف شه این کپسول،مرسی از راهنماییات،توامتحان کردی،؟جواب گرفتی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان دقیقا همین وضعیتو دارم منتهی عذر میخام حتی با انگشتم دفع نمیشه دیگه رد دادممممم😭😭😭خدا ب ...

روغن زیتون با سرنگ تزریق کن داخل مقعدت عالیه میتونی شیاف دیکلوفناک هم استفاده کنه هم دردتو کم میکنه هم باز میکنه

اها من فک میکردم باید شیاف شه این کپسول،مرسی از راهنماییات،توامتحان کردی،؟جواب گرفتی؟

آره من خیلی چیزا امتحان کردم خوردن زیتون همراه غذا هم عالیه روزی سه قاشق روغن زیتونم عالیه بهترین راه درست کردن تغذیه ست

منم الان دقیقا همین وضعیتو دارم منتهی عذر میخام حتی با انگشتم دفع نمیشه دیگه رد دادممممم😭😭😭خدا ب ...

من چن روزی پشت سرهم انجیر خشک خوردم خوب شدم

شربت معده تو اب حل کردم خوردم و شربت انجیر ک خوب نبودن واسم

خسته ام خیلی
سلام عزیزم اگه زخم شدی شیاف آنتی همورویید از داروخانه بگیر استفاده کن تا زخمت خوب بشه واسه اجابت مزا ...

قرق بیزا که گفتی رو بخورم بعدش دفعم راحت میشه؟مسهله‌؟ببخسید خیلی میپرسم واقعا درد دارم

روزی هشت لیوان حتما آب بخور ناشتا آب ولرم بخور عالیه پیاده روی حتما باید داشته باشی یه حرکات ورزشی هست مخصوص بواسیر گوگل سرچ کن ببین حتما انجام بده خیلی موثره 

دوستمون راست میگه حتما دکتر برو تا مطمئن بشی مشکل از کجاست من خودم این ماه وقت دکتر دارم برای اولین بار میرم ببینم مشکل از کجاست من از بارداری دچار این مشکل شدم اشتباه کردم دکتر نرفتم

یعنی عین این ۶سال رو درد کشیدید؟

آره همش گریه میکردم رفتم دکتر وگفت باید خودت یبوست رو برطرف کنی تغذیت خوب باشه و من الان 1 ساله همجوره تلاش میکنم تغذیمو درست کردم همیشه ناشتا صبح آب ولرم میخورم نیم ساعت نشده میرم راحت دستشویی تا به عمل نکشه