یه روز از بهداشت روستامون تماس گرفتن که توی آزمایشات خون دیده شده باید آزمایش تو تکرار کنی واز وسط ادرار ت توی ظرف بریزید دوباره رفتم آزمایش دادم جوابش دوباره خون دیده شد ماما بهم گفت احتمال سنگ کلیه داری روزی که رفتی واسه سونوگرافی آنومالی حتما به متخصص بگید یک سونو از کلیههای هاتم بگردید من رفتم پیش متخصص زنان و بهش گفتم سونو هم از کلیه بنویسه هم آنومالی اما فقط سونوی آنومالی نوشته بود بسختی از بیمارستان نوبت گرفتم چون بیمارستان هزینه کمتری داشت من جزو آخرین بیمارها بودم من تا ساعت دو نوبتم نشد توی راهرو با خانومای دیگه میگفتیم میخندیم وهرکی از توی اتاق بیرون میومد سوال پیچش میکردیم بچت چیه کی به دنیا مییاد بعد منشی دکتر دفترچمو گرفت گفت شمام آنومالیه منم گفتم دو تا سونویه هم کلیه هم آنومالی منشیم گفت این جا فقط یکی ثبت شده منم گفتم حالا نمیشه برام انجام بدید گفتن نه بیمه قبول نمیکنه منم گفتم با خودم فدای سرم هرچی باشع دفع میشه حوصله ندارم دوباره سونوی جداگانه بیام نوبت من شد وروی تحت دراز کشیدم سونو رو انجام دادو من حین سونو به دکتر گفت م من واسه کلیه هام به دکتر گفت م سونو بنویسه نمیدونم چرا ننوشته میشه برام انجام بدین دکترم گفت نع منم دیگه چیزی نگفتم همع چیز بچه طبیعی بود وگفت بچت پسره دکتر گفت خوشحال ی گفتم دو تای دیگم پسره همین که سالمه شکر دکتر گفت بچرخ به پهلو تا از کلیه سونو بگیرم از طرف چپ سونو گرفت دوباره گفت بچرخ به راستی همین جور که سونو میگرفت گفت از کی سونو انجا م ندادی منم گفتم از موقع بچه دومم دکتر به دستیارش گفت بنویس تصویر توده توده ای به ابعاد 10تا13س م در سمت خلفی کبد دیگه هیچ چیز نمیفهمدم یخ زده بودم دکتر میگفت چیز مهمی نیست برو متخصص زنان تا بفرستن متخصص داخلی