2777
2789
عنوان

تغییر محل زندگی از ی شهر ب شهر دیگه

632 بازدید | 10 پست

بچه ها امشب شوهرم میگه باید بریم تهران زندگی کنیم بزودی، ما کرجیم، من قبل ازدواج ی شهر دیگه بودم کوچیک و خلوت،اصلا دوس ندارم برم تهران، شلوغی آلودگی،، گرونی،، بچمم2سالشه میگه اونجاامکانات آموزشی و رفاهی همه چی بهتره

تهرانیا ناراحت نشن البته،،، الان بخاطر کارش میخایم بریم رفت و برگشتش 3ساعته،،فک میکردم بریم موقته اما مثل اینکه نه

دلم گرفت برم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرج و تهران زیاد فرقی ندارن اخه

چرا

هروقت میریم تهران خونه مادرشوهرم اینا، تا هرجا بریم کلی ترافیکه یعنی شب میشه جایی بری بیای

اما کرج نه

تازه شهرخودمون که نگم برات چه عالی بود، خرید، ناهار بیرون شهر، شام مهمونی رفتن قشنگ تو یه روز سر فرصت میرسی بهش

هواااا تمیز

خلوت

حق داری عزیزم، منم اصلا زندگی تهرانو دوست ندارم، ولی ب نظرم اگر پیشرفت داره براتون جابجایی برو

فقط همسرم دیگه کلافه شده روزی 3ساعت تو راهه

ولی از نطر مالی یکم سخت میشه

ما گلشهر

عزیزم چیشد

نقل مکان کردین؟

همسرت صبح میرفت شب میومد؟

خسته میشد؟

ماله ما برعکسه

شوهر منم همین پیشنهادو میده.میگه بریم کرج زندگی کنیم خودم صبح میام تهران

من مطمئنم خسته میشه