2777
2789
عنوان

خانوما امشب ساعت 10 دقیقه به 12شب

353 بازدید | 27 پست

دعا کنید و هرچی از خدا میخاید بگید و بهترین ها وبرای خودتون و خانوادتون بخاید و این مطلب و به همه بگید ک امشب انرژی کائنات در این دقایق خیلی بالاست 

التماس دعا 

اول سلامتی و دل خوش بخاید🙏❤️

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇

التماس دعا

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون که خبر دادی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

ماه کامله؟ 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
ازکجا میدونی؟؟؟

این پیام صوتی بود و ازیه طرف خیلی مطمئن ک خیلی سرش تو این چیزاست و میدونه برام فرستاده شده 

ضرر ک نمی‌کنید.... 

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇
این پیام صوتی بود و ازیه طرف خیلی مطمئن ک خیلی سرش تو این چیزاست و میدونه برام فرستاده شده  ضر ...

پس اگه میشه واسه یه بچه که دکتراجوابش کردن دعا کنید مادرش خیلی حالش بده بیمارستانه خودش💔