2777
2789
عنوان

میشه بیاین 😓

75 بازدید | 3 پست

خیلی اعصابم خرابه دیگه تحمل کردنم حدی داره 

همسرم باپدرشوهرم شریکن واسه شغل ودرامدشون همسرمم تک پسره درامدشم خوبه خداروشکر بعداینکه ما ۲۵آبان سه سال میشه که عروسی کردیم تواین مدت خیلی باهمسرم اختلاف و دعواداشتیم حتی تاپای طلاق رفتم اما همدیگه رو دوست داریم خداروشکر ی مدته رابطمون خوب شده قول دادیم بهم دیگه باهم بحث دعوا نداشته باشیم الان میخواییم واسه سالگرد عروسیمون کلیپ درست کنیم وعکاسی بریم خلاصه بیشترکاراشم انجام دادیم اومدیم شهر خودمون  آتلیه عروسیمون اینجا بود من چندروزپیش موهام رنگ کردم لباس گرفتیم وبقیه کارا که چندروز دیگه انجام میدیم بعدخواهرشوهرم زنگ میزد درجریان کارامون بود به مادرش گفته دیشب مادرشوهرم به شوهرم زنگ زد کلییییی غر زده که چرا انقدر خرج میکنین که چی بشه اینکارا چیه به فکرآیندتون نیستی برگرد کاراتو انجام بده وازاین حرفا منم فهمیدم چی میگفت دیگه شوهرمم انکار نکرد مادرش چی گفته هیچیم به مادرشن نگفت

خیلی ناراحتم بهم برخورده آخه شوهرمم کارمیکنه الکی بهش پول نمیدن که  بیشتر روز باید بیرون باشه به خاطر شغلش حالا اجازه پول خودمونم نداریم دوست دارم ی چیزی بگم به مادرشوهرم چون دارم خفه میشم ازغصه 😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ازرو ذات بدشه آخه دخترخودش هرچی خرجکنه بیشتر تشویق میکنه 

به هر حال اهمیت نده جواب دادن فایده نداره

کار خودتو بکن درگیر نشو و اهمیت نده

چ قصدش خیر بوده چه از رو بد ذاتی گفته

من خودم ذاتا صلح طلبم