2777
2789
عنوان

درس خواندن و بچه کوچیک

77 بازدید | 2 پست

سلام خانمامن ۲۱ سالمه ازدواج کردم و یه نوزاد دارم از اونجایی که درسم خیلی خوب بود و این چند سال پشت کنکور موندم تا باردار شدم دیگه کلا نتونستم بخونم الان خیلی به این فکر میکنم در آینده چکاره شم و چه رشته ای رو انتخاب کنم چون دوست دارم هم درس بخونم هم اینکه کاری متنساب با رشته ام داشته باشم همیشه به پزشکی علاقه داشتم ولی الان با شرایطم دیگه نمیتونم بهش فکر کن الان نمیدونم درس بخونم کنکور بدم و سعی کنم یه رشته مثل معلمی قبول شم یا یه دانشگاه دولتی یا برم پیام نور و به بچم رسیدگی کنم  چون دانشگاه دولتی حتما باید حضوری بری ولی پیام نور میتونی غیر حضوری هم بخونی شما خودتون مادرید میدونید یه مادر دوست داره با بچه اش مخصوصا تو این سن وقت بگذرونه چون بچه این زمان شیرین ترین زمانش هست و یه چیز دیگه اینکه از اینم میترسم که تلاشم رو برای دانشگاه دولتی بکنم اونوقت از بچمم بزنم ولی باز قبول نشم کنکور رو 

یه چیز دیگه اینه که به عکاسی علاقه دارم ولی نمیدونم این رشته بازار کار خوبی داره و ایا میتونم توش موفق باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.