2777
2789

پسرمنم‌ پونزده ماهشه یسره نق نق اوووفف

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چیز خاصی نمیخواد فقط گریس کارش یکسره یکسره یه چیزی ندم بهش یا بگم نه واویلاس اونم نه یه دیقه نه دو د ...

کم خونی نداره؟ 

دکتر بردیش بعضی بچه ها ناصبورن و واقعا  مریض هم نیست فقط حوصله بزرگی میخان 

قشنگ میفهمم چی میگی یه خواهر دارم بچه بود همین جوری بود الان بزرگ شده آروم و خوش اخلاقه

با هم مهربان باشیم ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط جیغ فقط گریه 

خوب یکم با دلش راه بیا 

البته باز گاهی جیغ و گریه لازمشه

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

عزیزم بچه ها گناهی ندارن دوران بدی هست بچه ها همش تو خونه هستن منم دختر سه سال و یکماهه دارم خیلی حوصله‌ش سر میره بهانه گیری میکنه دلم رو به دریا زدم و چند روزه مهد کودکی که روش شناخت دارم و پسرم قبلا اونجا میرفت میفرستم هم بازی میکنن هم اموزش میبینن 

از وقتی بدنیا اومده پدری در اورده ک نگم بخدا خسته ام دلم میخواد بمیره بعضی وقتا ناشکری نمیکنم ولی رو ...

قرآن بزار بالاسرش و سرچ کن گوگل ببین چ سوره یا دعاهایی دراین مورد هست

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

یکاری کرده دیگه خودمو فراموش کردم روانی شدم جایی نمیتونم برم یادم رفته باید چجوری بزرگش کنم

خونتون کجاس اگه نزدیک مایی یه دو ساعت پیش من بزار با پسر منم بازی کنه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم