2777
2789
عنوان

صورتم😭😭

291 بازدید | 11 پست

سلام قبلا پوستم خیلی خوب بود اما یه سالی میشه جوش میزنم هم زیرپوستی هم سرسفید لایه بردار ضد آفتاب هرچی که براتون مفید بوده بگین اینم بگم پوستم خیلی حساسه و با کرم جوش میزنه ضدآفتاب پریم و شون زدم بدتر شدم یه ضدآفتاب سبک میخام که جوش نزنم.و این که بعد آرایش با چی صورتتون ومیشورین؟

من دوساله لدورا میزنم اول فک کردم تبلیغاتیه خوب نیس ولی چون همه راهارو رفته بودم گفتم اینم امتحان کنم

بعد دیدم این خوبه بقیه محصولاتشم خریدم نزدیک دو پونصد خرج کردم البته کم کم خریدمشون 

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون رنگ؟اس پی افش چنده؟چه تاثیری داشت؟

اره من بدون رنگشو خریدم چون گفتن صورتت جوش و اینا داره از بی رنگ استفاده کنی بهتره

تو ضدآفتابش روغن داره که جذب پوست میشه با اینکه من پوستم چربه ولی اون روغنش برا پوست خوبه الانم جوشام رفتن فق جاشون مونده ک از بقیه محصولا دارم استفاده میکنم مشاور هم خیلی مهمه من اول مشاورم یکی دیه بود که روتین بدی بهم داد ولی این یکی مشاورم بیسته بعد اینکه مشاورشونم رایگانه

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
قبلا پریودم نامنظم بودو پوستم خوب بود الان که منظم شدم پوستم نابود شده.

نظم ما در بی نظمی ماست 😂 بدنت ب بی نظمی عادت کرده 

اگه تهرانی برو کلینیک شن های نقره ای دکتر رحمتی

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
میگن ضدآفتاب و ضد لک ام کیو خوبه تجربه ندارین؟بعد تعریف ژل شست و شو درماسیف و هم شنیدم.

من خودم نوتروژینا میزنم به پوستم میسازه اما ام کیو هم خیلی تعریفش و شنیدم البته فکر کنم قیمت های ام کیو بالاتر باشه