2777
2789
عنوان

تولد پسرم ه کمکم میکنید

154 بازدید | 18 پست

سلام دوستان ی خانم شاغلم .با کلی دست تنهایی .تولد پسرم اخر ابان ه. خیلی دوست دارم ی تولد براش بگیرم پسرم توی رویاهاش تم انتخاب میکنه تاحالا نگرفتم فقط کیک میگرفتیم.

الان همسرم اوکی داد دو تا از دوستام که بچه دارن دعوت کنم.چی درست کنم .دست تنهام .تمیز کردن خونه خرید وسایل غذا.دسر .چی خوبه ی پکیج بدین که خسته نشم وبرسم درست کنم.

لازانیا 

پان اسپانیا ژله

جوجه کباب 

خوبه؟

اصلا اگر برسم درست کنم .کمر درد هم دارم.پسرم پنجساله میشه

من دیزاینر هستم چه کمکی میتونم بهتون کنم؟

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درخواست دوستی بده تا کمکت کنم💛

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

خوبه عزیزم سفارش بده بیارن وقتی بچه ات کوچیکه و دست تنهایی دسر خودت درست کن فقط

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨                                   

اگه بچه هاباشن سالادالویه درست کن بانان ساندویچی ومخلفات یاساندویچ مرغ اگه میتونی پیتزایاسنک ژله هم درست کن سالادماکارانی هم خوبه واسه تزیینم رولت بگیرکیک تولدپفک ژله یاخوراکی هایی که دوست داره

خدایاجونم این روزهاخیلی بهت نیازدارم خداجون یه لطفی درحق من بکن نینیم سالم بیادبغلم ویه زندگی سه نفره تشکیل بدیم وخونمون پرازعشق بشه  

الویه درست کن که از یه شب قبل آماده کنی خسته نشدی

لازانیا درست کن که پنجشنبه جمعه قبلش موادش و آماده کنی بزاری فریزر تاون روز فقط آبکش و چیدنشو داشته باشی

کشک بادمجون درست کن که پیاز و سیر و بادمجونشو پنجشنبه جمعه آناده کنی پختن اون روزشم زحمتی نداره

جوجه هم آماده بگیر شوهرت کباب کنه با کته برای جوجه

میتونی یه خورش هم بزاری مثل قرمه که کم زحمته

اینا تجربیات یه شاغله خانه داره   

سلام خانومای عزیز من دیزاینر هستم واسه تولد بچه هاتون کلی ایده دارم از اونجایی که میرفتم برای کار تم غذاهایی که میدیدم واسه تولد مناسب بود با کمترین قیمتا

هرکس تمایل داشت ایده بگیره درخواست دوستی بده

کروناستا

اره دو تا از دوستام هر کدوم ی بچه دارن.همه هم ی دور چندماه گذشته ب واسطه شاغل بودنمون کرونا گرفتیم خداروشکر اینو رد کردیم الان انتی بادی داریم

ممنون از یاداوری

الویه درست کن که از یه شب قبل آماده کنی خسته نشدی لازانیا درست کن که پنجشنبه جمعه قبلش موادش و آماد ...

یعنی لازانیا رو کلا بزارم توی ظرفش اماده از روز قبل وتوی فریزر و دربیارم . بعد فر بزارم.یافقط گوشت چرخ کرده رو درست کنم از روز قبل

چی سفارش بدم

همون جوجه لازانیا را بگو از بیرون بیارن فقط پان اسپانیا را درست کن 

میتونی به جای جوجه لازانیا، فینگرفود سفارش بدی میزت قشنگتر میشه 

مامایی که قناد شد😍                                                             پیجم فالو کنید sweetdelsaesfahan 🧁🍰🍧🍨