پسرم سه سال ونیمه دستشویشو نمیگه من نزدیکه یه سال وخورده ای هست درگیر هستم نتوستم یادش بدم الان اگه شلوار پاش باشه پی پی میکنه به خودش اگه لخت باشه بدو میره دستشووییی منم توخونه میزارم لخت باشه که خودشو بگیره الان چندروزه نمیزاره شلوارشو دربیارم که باخیال راحت پی پی کنه تو شلوارش😞
من خواهر زادم پیش من بود ابجیم سر کار تا چهار سال پوشک بود اخرش خودش گفت خاله بردار پوشکو خودم میرم اصلن اذیت نشدیم جز حرف بقیه که تو این سن پوشک😐
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
من بخاطر هزینه زود شروع کردم البته سن طبیعی بود برا اینکار شاید برابچه من زود بود که هنوزم درگیرم😭
اره گلم بچه با بچه فرق داره خودتو عذاب نده .این روزا میگذره
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
[QUOTE=214655504]خوشبحال خواهرت بچشو نگه میداری میده سرکار باخیال راحت[/QUOTمادرم اخلاقش خیلی خاصه حاظر نیست یروز همکاری کنه .آدم گاهی مجبور .الان دیگه بزرگ شده بچه .تازه خانواده شوهرش میگفتن خواهرت ارزه نداشت اینو از پوشک بگیره 🥴من خودم میخریدم تاخودش گفت دیگه نگیر من میرم منم گفتم به شرطی باز کنی بری مطمین باشم درووغ نمیگی 🤣بدون دعوا .خب من بدیخت مادرش که نبودم بیشتر از این ازم بر نمیومد