2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاپیک های قبلیتو دیدم تنبلی تخمدان داشتی؟ چطور درمان شد و باردار شدی؟ مامان شدنتم مبارک عزیزم ...

مرسی عزیزم سلامت باشی

من سه تاکار انجام دادم

اول توتغذیم این تغییرو ایجاد کردم که چیزای باطبع سردو ب حداقل برسونم وحداقل پشت سرش یچیز گرم میخوردم.هرروزم بادوم میخوردم یاگردو.

دوم یکماه هرشب یک شب دمنوش تخم هویج یک شب دمنوش تخم شوید همراه نبات خوردم.

سومم اینکه درکنار اینکه از کیت تخمکگذاری برای فهمیدن تایمش استفاده کردم بسیار بسیار بیخیال بودم کلا درگیر کتاب و فیلم و رفتوامد بودم واقعا بنظرم مورد اخر خیلییی تاثیر گذاره

خدایا شکرت🥰❤
مرسی عزیزم سلامت باشی من سه تاکار انجام دادم اول توتغذیم این تغییرو ایجاد کردم که چیزای باطبع سردو ...

چند وقت اینجوری ادامه دادی تا فهمیدی باردار هستی؟ زمان تنبلی فولیکولت چندبود؟

ببین من تقریبا نه ماه اقدام کردم وماه اول بااین کاراکه گفتم باردارشدم نکته بسیار مهمش فقطططط بیخیالیه 

خدایا شکرت🥰❤

من هیچوقت فولیکولامو چک نکردم از درمان شیمیایی ام نتیجه نگرفتم و ب کل ماه اخر رهاش کردم

خدایا شکرت🥰❤
من هیچوقت فولیکولامو چک نکردم از درمان شیمیایی ام نتیجه نگرفتم و ب کل ماه اخر رهاش کردم

برا منم دعا کن تنبلی تخمدان دارم از این دکتر به اون دکتر همش دارو و بدبختی ولی خب خیلی قرص نمیخورم چون معده درد میگیرم سعی میکنم ورزش کنم ولی خیلی چیزارو نمیتونم حذف کنم مثل سالاد و لبنیات و اینجور سردیجات..بسی ناامیدم😫😓

برا منم دعا کن تنبلی تخمدان دارم از این دکتر به اون دکتر همش دارو و بدبختی ولی خب خیلی قرص نمیخورم چ ...

حذفشون کن فقط چندماه رعایت کن و گرمی بخور و بیخیال باش باخودت بگو مثلا من برج ده حامله میشم این ماهم نشد مسئله ای نیست بیخیال باشی میشه

خدایا شکرت🥰❤