2777
2789
عنوان

گیرای الکی مدرسه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 46 پست
میشه ی منطق بیاری واسه این حرفت؟

ناخن بلند توی شیطنت ها خیلی خطرناکه 

ناخنت بلند باشه نمیتونی درست بنویسی یا کارهای عملی را به خوبی انجام نمیدی 

وقتت را به جای درس به رسیدگی ناخن و ظاهر  میذاری 

زیر ناخن بلند پر از میکروبه 

منطقی بود؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناخن بلند توی شیطنت ها خیلی خطرناکه  ناخنت بلند باشه نمیتونی درست بنویسی یا کارهای عملی را به ...

اونی ک بخواد شیطنت کنه تو بیرون از مدرسه میکنه من ناخنام بلنده خیلی راحت میتونم بنویسم و هر کاریو انجام بدم چون تو عادت نداری همه مثل تو نیستن ک

باید وقت بزاری مثل اینه ک بگی همه موهاشونو کوتاه کنن ک شپش نگیرن موخوره نگیرن و وقتی واسش نزارن میکروبم واسه کساییه ک اهمیت نمیدن من روزی چند بار زیرشو تمیز میکنم شرط میبندم ناخنام از از ۹۹ درصد کسایی ناخنشون کوتاهه تمیزتره 

حالا از اینا ک بگذریم الان ک مدرسه نیس همه ناخنشون بلنده و مشکلی براشون پیش نیومده اینم یکی از قانونای مزخرف مدرسس ک ی سری مثل شما با دلیلای مزخرفشون میان ازش دفاع میکنن مگه اسارته ک برای ناخن بقیه تصمیم میگیرن؟با همین چیزای مزخرفه ک مدرسه رو تبدیل ب جهنم کردن واسه بچها 

تو بیرون از مدرسه هم میشه زمین خوردو اسیب دید این چ منطقیه دیگ؟

مدرسه بدتردوست عزیز 

بیرون ازمدرسه باخودته .ولی تومدرسه ده هانفردرگیرمیشن .یه مقدارفکرکنید هم خوبه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
۱۵ سالمه به نظرت بردارم؟ بهم میاد 

چه جالب منم ۱۵ سالمه😁

نمیدونم

من بر نداشتم 

اکه دوست داری بردار👍🏾😃

اگه بهت میاد پیشنهاد میکنم بر نداری 

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
چه جالب منم ۱۵ سالمه😁 نمیدونم من بر نداشتم  اکه دوست داری بردار👍🏾😃 اگه بهت میاد پیشنهاد ...

آره بهم میاد اون موقع تازه از مدرسه اومده بودم همرو دیده بودم اونجوری گفتم😂😂😂

هشداارررر که آرامش مارا نخراشی😏😎😏😂😂✌✌😎😎😎😎😎😎😎😎😎

ماشالله دانش اموزا تو این مدت همه چی یادشون رفته 

ناخن بلند خطر داره 

الودگی کرونا هم هست 

من هم پرینت کارت واکسن چک کرذم هم ناخن ها 

فرصت دادم کوتاه کنن و گرنه میفرستم خونه 

یبار که دعواتون بشه همدیکه رو آش ولاش میکنید

ماشالله دانش اموزا تو این مدت همه چی یادشون رفته  ناخن بلند خطر داره  الودگی کرونا هم هس ...

شما معاون پر ورشی یا اموزشی هستین؟🥺

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
اموزشی عزیزم  پرورشی که کاری به این موارد انضباطی نداره

چه جالب😁

خوشبختم

چرا جالب دختر جون؟

چیز مهمی نیست

فکر نمیکردم تو نی نی سایت معاون اموزشی ببینم🥺😍😍😍😘😘😘🤗

چیز مهمی نیست فکر نمیکردم تو نی نی سایت معاون اموزشی ببینم🥺😍😍😍😘😘😘🤗

عزیزم معاون اموزشی هم حوصله اش سر میره میاد تو سایت 

اما اکثرا فاز نصیحت داره 

مثل الان که به شما دختر خوب میگم لفت بده برو سر درست 

حجم درسها زیاد و وقت کم 

اینحا هم مناسب سن شما نیست 

هر چیزی به موقعه اش

چیز مهمی نیست فکر نمیکردم تو نی نی سایت معاون اموزشی ببینم🥺😍😍😍😘😘😘🤗

امضات و خوندم شما که داری برنامه ریزی میکنی تعداد پست هات اینجا زیاده 

پسر منم کلاس دوازدهم هست اصلا فرصت مجازی نداره 

وقتت و هدر نده که بعد پشیمون بشی 

برای اینحا و سایت های دیگه همیشه وقت هست