بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 عنوان هی شانس منه دیه🤧🤧🤧دعا کنید برااام🤕🤕 225 بازدید | 19 پست دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیوفته لطفا تروخدا هر جور بلدید دعا کنید صلوات بفرستین چم دونم هرجورمیتونید بکید منم دعا کنم واستون🥺🥺 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات 1400/08/17 | 12:17 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 @__sweet__ @0نورا0 @_عاشق_حیوانات_ مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
mehr623 عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 27347 یک حمد یک آیت الکرسی 10 صلوات تقدیم بهت 🌹 نور خواهی مستعد نور شو....
پاستیللل۲۲ساابق عضویت: 1400/04/20 تعداد پست: 4608 باشه عزیزم 😘استارتر جون ببخشید میشه بیای تاپیک اخرم بهم رأی بدید❤️
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 یک حمد یک آیت الکرسی 10 صلوات تقدیم بهت 🌹 مررررسی🥺جبران میکنم مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
آرامش000 عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 1251 ان شالله ک حاجت روا بشی. برات 10 صلوات و یه حمد میخونم. تو هم برا من دعا کن حال دلم خیلی بده
aghaykhas عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 3501 ۱۰ تومن نذر نیازمند میکنم برا رفع مشکل چشاش. داستانیه واس خودش💓💓💓
الی__جووون عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 8037 ۲۰ تا صلوات فرستادم انشالله که همه چیز اکنجوری که میخوای پیش بره❤ یک تو آزردی مرا... یک جهان شادم نکرد
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 نمیدونم پستم رو میبینید یا نه ولی ممنونم واقعا امیدوارم خدا دعاهاتون قبول کنه😥😥منم براتون جبران میکنم حتما مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 چرا چی شده مگه 🤫تا شب خبرت میدم🙂💔دعا کن برام تروخدا😣 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
__sweet__ عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 4211 ۱۰ صلوات فرستادنم گلی فردا امتحان ریاضی دارم برام دعا کن😬♥️🙏 ∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶
_عاشق_حیوانات_ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 16628 @__sweet__ @0نورا0 @_عاشق_حیوانات_ ایشالله درس میشه دعا می کنم🥺💙