2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه کپی کنم .؟

پاییز که می شود ؛
حواستان به آدم هایِ زندگیِ تان باشد .
کمی بهانه گیر می شوند ،
حساس می شوند ،
"توجه" می خواهند !
دستِ خودشان که نیست ...
این خاصیتِ پاییز است ،
آدم ها را از همیشه عاشق تر می کند ...
مگر می شود پاییز باشد و دلت هوایِ قربان صدقه هایِ از تهِ دلِ کسی را نکند ؟!
مگر می شود پاییز باشد و دلت هوس نکند ، عاشق باشی ؟!
که عاشقت باشند ؟!
باد باشد ، باران باشد ... و یک خیابان پر از برگ های خشک و نارنجی ...
تو باشی و تو ،
تو باشی و او ...
فرقی ندارد !!!
قدم زدن در بساطِ دلبرانه ی پاییز ، همه جوره می چسبد ...

پس کشورهای دیگه چیکار میکنن خیلی وقته مدارسشون بازه...چقدر با همین کلاسهای انلاین بچه ها دچار افت تح ...

چرا اخه کشور های دیگه رو با ایران مقایسه میکنید

امکانات تحصیلی ایران و بقیه جاها یکی هست؟

کلاس انلاین مثل ادم نمیتونن برگزار کنن حالا تو کرونا یه فضای امن برای بچه ها تو مدرسه درست کنن؟!

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
پاییز که می شود ؛ حواستان به آدم هایِ زندگیِ تان باشد . کمی بهانه گیر می شوند ، حساس می شوند ، "توجه ...

خیلی خیلی زیبا و دلنشین بود 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
مامانم خودش مدیره ، بابام دبیر گفت من هیچ اجباری ندارم به شاگردام توهم حق نداری پاتو بذاری مدرسه 🥲& ...

واای خدای من دستشون درد نکنه لنگ پول کفن و دفن بودیم ک جور شد الحمدالله دیگ با خیال راحت میرم میمیرم من و اینهمه خوشبختی محالهههه  

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

اجبار دیگه چه جوری میشه معلمشون گفته اگه تا ۱۵نفر بیایید کلاس من دیگه آنلاین درس نمیدم حب این میشه ا ...

دقیقا پسرمن سه روزمیره خوب روزای نمیره معلم به اون بچه هادرس میده برااینایه کلیپ میفرسته تموم شدرفت دگه انلاین درس نمیدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نظر من اینه ک مگه فقط کرونا توی مدرسه وجود داره؟ چرا این همه مهمونی و عزاداری میرن نمیترسن و اصلا ب ...

ببین مهمونی یک ساعت دوساعت ولی مدرسه هر روز روزی ۴ ساعت ۵ ساعت لولیدن توی همدیگه بچه های کوچیک و بزرگی که درکی از سلامتی ندارن

خیلی خیلی زیبا و دلنشین بود 

لعنتی اند این خیابان ها ؛ وقتی که غروب پاییز باشد ، از خانه بیرون بزنی و زمان ؛ رأسِ دلتنگی ات بایستد ، دست توی جیبت ببری ، آسمان و ابرها و حال و هوای عاشقانه ی خیابان را ببینی و آه بکشی که چرا آنی که باید ، نیست ؟!
چرا نیست همان کسی که دوست داشتی با او تمام این مسیرِ جانانه را قدم بزنی ، دستانش را بگیری ، با او بخندی و از حالِ خوبِ گنجشک ها و پرستوهای جا مانده از کوچ بگویی ؟ چرا نیست همانی که لابه لای حرف زدن ، عاشقانه نگاهت کند و کنارش احساس امنیت کنی ؟
چه اندازه فقیرند این خیابان ها ، این شهر و این پاییز ، وقتی دلت هوای کسی را کرده ،
کسی که باید باشد ، اما نیست !
چه اندازه فقیر است این پاییز ، بدونِ تو ...
کاش بودی ؛
نگرانم اشتیاقی برای پاییزهای بعدی نداشته باشم !
برای باد و باران و برگ های خشک و نارنجی ،
برای آبان ...
تو نیستی و من نگرانم برای پاییزهای بعد از تو ...

راستش من مخالفم قبلا بچه ها یه سرما میخوردن ی روز نمیرفتن مدرسه اینجا اگه نرن هم قبلش انتقال دادن ب دیگران من مخالف مهمونی و مسافرتم هستم نه فقط مدرسه

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
لعنتی اند این خیابان ها ؛ وقتی که غروب پاییز باشد ، از خانه بیرون بزنی و زمان ؛ رأسِ دلتنگی ات بایست ...

واقعا قلم زیبایی دارید

کتاب ننوشتید؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   nihan28  |  8 ساعت پیش
توسط   نی_نی_سایتی  |  14 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش