2777
2789
اجبار دیگه چه جوری میشه معلمشون گفته اگه تا ۱۵نفر بیایید کلاس من دیگه آنلاین درس نمیدم حب این میشه ا ...

بله درسته برا ماهم گفتند من که نمیتونم هم آنلاین درس بدم هم حضوری طبق دستور باید بیاید مدرسه. زیر رحم خدا بچه ها باید برن و بیان یا اینکه با مادرها ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هماهنگکنیم کسی نفرسته که اونم موفق نمیشیم چون بعضی مادرها قبول ندارند و دوست دارن بچه هاشون برن مدرسه 

واقعا خانواده ها نباید اجازه بدن بچه ها بیان مدرسه بحث سلامتی و جون بچه ست کم چیزی نیست 

مدیر گفته طبق نظرسنجی 90درصد دانشاموزا موفقند مدرسه باز بشه فکر کنم اگه باز بشه فقط بچه منه که نمیره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم موافقم آمار که پایین نیومده هیچ بالاتر هم رفته. بچه ها چه میدونند رعایت نمیکنند که حداقل. بعد تو ...

جالب اینجاست که اخبار گفته دور از حونشون اگر دانش آموزی مردد،پول کفن و دفنش رو میدیم 😃

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
من از خدامه 😂😂

دقیقا منم لحظه شماری میکنم یعنی انگار از نهضت شروع کردم درس خوندن رو 🤕🤕🤕💔

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
چه دل بزرگ و نترسی داری انشالله که سلامت باشن

مدرسشون کاملا رعایت میکنه، هر کلاس ۱۰ نفره ست، از کل ۶۲ نفر کلاس اولی فقط ۷/۸ نفر آنلاین هستن، خود بچه هام خیلی مراعات میکنن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اره  کسانی ک نمیذارن اکثرا تنبلی بچشونو میخوان  چطور مهمونی میرن کرونا نیس اونوقت تو ...

شما مهمونیو جشن و..

رو نابود کردین یه مدرسه هم میفرستادین راحت میشدین!!!

شما اتفاقا تنبل تشریف داری که از بچت خسته شدی میخای بندازیش تو یه مشت ویروووووس😉

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
مدیر گفته طبق نظرسنجی 90درصد دانشاموزا موفقند مدرسه باز بشه فکر کنم اگه باز بشه فقط بچه منه که نمیره

منم خودم موافق صد در صدیم ک باز بشه چون من سال یکی مونده ب اخرمه ، مجازی خیلی روم فشاره اما با کرونا نمیشه رفت مدرسه 

قبلا ی سرما خوردگی بود یکی می‌گرفت کل کلاس ،نصفه مدرسه می‌گرفت دیگه الان ک .....

اجبار دیگه چه جوری میشه معلمشون گفته اگه تا ۱۵نفر بیایید کلاس من دیگه آنلاین درس نمیدم حب این میشه ا ...

پس اگه بچه ای مشکل داشته باشه چی؟

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
اره  کسانی ک نمیذارن اکثرا تنبلی بچشونو میخوان  چطور مهمونی میرن کرونا نیس اونوقت تو ...

اون مهمونی و...فرق میکنه

تو مهمونی با چند تا ادمی که میدونی کجا میرن 

اما مدرسه با هزاااار نفری که اصلا خبر نداری ازشون

بچه های دبستان نمیتونن پروتکل بهداشتی رو رعایت کنن

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
جالب اینجاست که اخبار گفته دور از حونشون اگر دانش آموزی مردد،پول کفن و دفنش رو میدیم 😃

وااااای خدا مرسی تنها دغدغه زندگیم حل شد. .واقعا؟🥺همش میترسیدم از کجا پولشو بیارم آبروداری کنم😐آخه واقعا این حرفه؟ انگار مدرسه جهاد در راه خداست😐😂

وااااای خدا مرسی تنها دغدغه زندگیم حل شد. .واقعا؟🥺همش میترسیدم از کجا پولشو بیارم آبروداری کنم😐آخه ...

همینو بگو بعددجالب اینجاست چند روز پیش ب دوستم گفتم آموزش پرورش اونقد پول نداره ک بیاد رفاه بده ی مدارس بعد میخواد پول کفن و دفن این همه آدم رو بده (دور از جون همه ))

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش