اجبار دیگه چه جوری میشه معلمشون گفته اگه تا ۱۵نفر بیایید کلاس من دیگه آنلاین درس نمیدم حب این میشه ا ...
بله درسته برا ماهم گفتند من که نمیتونم هم آنلاین درس بدم هم حضوری طبق دستور باید بیاید مدرسه. زیر رحم خدا بچه ها باید برن و بیان یا اینکه با مادرها هماهنگکنیم کسی نفرسته که اونم موفق نمیشیم چون بعضی مادرها قبول ندارند و دوست دارن بچه هاشون برن مدرسه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مدرسشون کاملا رعایت میکنه، هر کلاس ۱۰ نفره ست، از کل ۶۲ نفر کلاس اولی فقط ۷/۸ نفر آنلاین هستن، خود بچه هام خیلی مراعات میکنن
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بچه های دبستان نمیتونن پروتکل بهداشتی رو رعایت کنن
لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی♥️
وااااای خدا مرسی تنها دغدغه زندگیم حل شد. .واقعا؟🥺همش میترسیدم از کجا پولشو بیارم آبروداری کنم😐آخه ...
همینو بگو بعددجالب اینجاست چند روز پیش ب دوستم گفتم آموزش پرورش اونقد پول نداره ک بیاد رفاه بده ی مدارس بعد میخواد پول کفن و دفن این همه آدم رو بده (دور از جون همه ))