2777
2789
عنوان

دلم برای خدا تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 56 پست
هی شروع میکنم نمازمو ولی نمیتونم ادامه بدم😭😔

مطمئن باش همین حالا که دلت هوایی شده خدا داره نگاهت میکنه دوست داره بری طرفش .... 

راستی برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین خیلی جالب و مفیده بزن گوگل میاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورکعت نمازتوبه بکن وتوسجده گریه بکن وباهاش حرف بزن خداازمادرمهربانتره میبخشدت وبعدببین چقدراحساس ار ...

وای الهی😭😭🥺❤🕊

حس میکنم هر چی ک تو زندگی ب دست میارم برام ارزشی نداره بدون نگاه محبت امیز پروردگار

بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه   التماس دعا 😘🫂💋
قران بخونید با ترجمش وقتی قران میخونیم خداوند مستقیم با ما حرف میزنه چون کتاب خدا مثل چشمه ی حیات ...

خیلی دوست دارم شروع کنم 

من قبلا حافظ بودم 

محتاجم به دعا

ممنونم ازتون 🥺❤🕊❤⭐🌙

بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه   التماس دعا 😘🫂💋
وای الهی😭😭🥺❤🕊 حس میکنم هر چی ک تو زندگی ب دست میارم برام ارزشی نداره بدون نگاه محبت امیز پروردگ ...

خدایابه اندازه یک پلک به هم زدن هم منورهانکن چون من بی توهیچم 

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
عزیزم دعای ما چرا همین که دلت تنگ شده براش برگشتی سمتش همین که دوست داری برگردی سمتش دوباره دستت رو ...

وای الهی 

مرسییی🥺🥺❤⭐🌙

من خیلی غافل شدم ولی هیچی نمیتونه خوشحالی و حس اطمینان خاطر بهم بده ی آرامش درونی کم دارم ک هیچ جا نتونستم پیداش کنم 

دعام کنید ❤🥺🕊🌙

مطمئن باش همین حالا که دلت هوایی شده خدا داره نگاهت میکنه دوست داره بری طرفش ....  راستی برنام ...

وای امیدوارممم🥺🥺🥺🕊🌙

دیدمش 😅🥺❤🕊

مررسی از صحبتای قشنگتون 🥺❤🕊من خکدم بیهوش شدم ی چیزای عجیبی دیدم و تو ریکاوری ب پرستارا میگفتم من اینجا نبودم ولی ناگهان یادم رفت چی دیدم

هرسری که میخای نماز بخونی فک کن  نماز  اخرته.   و  دیگه  هیچ فرصتی نداری &n ...

🥺❤❤❤👌🏻خیلی راه خوبیه ممنونم ازتون

خدایابه اندازه یک پلک به هم زدن هم منورهانکن چون من بی توهیچم 

🥺👌🏻❤

همین که همچین چیزی رو خواستی یعنی خدا خواسته که برگردی ، وقتی میگی دل تنگی، بدون خدا خیلی دوست داره ، وقتی نیت کردی از خود خدا کمک بخواه که بری به سمتش ، از خودش بخواه دستت رو بگیره ، و میبینی به چه زیبایی دستت رو میگیره و ولت نمیکنه ، هر کار که میخوای بکنی ، به هر جایی که میخوای برسی از خودش کمک بخواه 

امیدوارم تو راهی که انتخاب کردی اینبار ثابت قدم باشی 🤍

وای امیدوارممم🥺🥺🥺🕊🌙 دیدمش 😅🥺❤🕊 مررسی از صحبتای قشنگتون 🥺❤🕊من خکدم بیهوش شدم ی چیزای عجیب ...

خیلی برنامه ی خوبیه به نظرم گاهی وقتا یه شوک لازمه ، حالا شما چی گفته بودی به پرستارا؟؟

ولی این رو بدون حس میکنم خدا دوستت دارم خیلی مطمئن باش اونجوری ک خدا میخواد باشی خیلی زندگیت عالی میشه 

همین که همچین چیزی رو خواستی یعنی خدا خواسته که برگردی ، وقتی میگی دل تنگی، بدون خدا خیلی دوست داره ...

وای 🥺😭❤🕊

ممنونمم منم امیدوارمم واقعا دیگه تحمل جدایی ندارم 

التماس دعااا 

و ممنونم بابت صحبتای زیباتون🥺❤🕊

خیلی برنامه ی خوبیه به نظرم گاهی وقتا یه شوک لازمه ، حالا شما چی گفته بودی به پرستارا؟؟ ولی این رو ...

بهشون میگفتم من اینجا نبودم ،من از یه جای دیگه برگشتم 

وقتی بهوش اومدم خیلی ترسیده بودم فقط دنبال یه نفر بودم ک دستشو بگیرم 😔❤🕊