2777
2789
عنوان

دلم برای خدا تنگ شده

404 بازدید | 56 پست

میشه دعا کنید برگردم به سمتش؟

التماس دعا کارام خیلی گره خورداز طرفی دلتنگی نابودم کرده

بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه   التماس دعا 😘🫂💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورکعت نمازتوبه بکن وتوسجده گریه بکن وباهاش حرف بزن خداازمادرمهربانتره میبخشدت وبعدببین چقدراحساس ارامش میکنی

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
نماز بخون عزیزم زیارت عاشورا بخون دلت گرم میشه ان شالله 

هی شروع میکنم نمازمو ولی نمیتونم ادامه بدم😭😔

بیایید برای همدیگه دعای خوب کنیم همیشه تو کامنتا 😘🫂🥺یادتون باشه دعامون در حق دیگران خیلی بیشتر میگیره و ممکنه کمک بزرگی به زندگی یه نفر باشه   التماس دعا 😘🫂💋

خدا جای دوری نیست 

به درونت رجوع کن چون خالق تو درون توست

فقط بیخیالش شدی

درود به روح اعظم کائنات💖 چه زیبا گفت خیام:بد خواه کَسان هیچ به مقصد نرسد،یک بد نکند تا به خودش صد نرسد، من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من ، تو نیک نبینی و به من بد نرسد

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=594862

میشه لطفا بهم رای بدین ممنونتون میشم حتی شده یک نفر فقط 😊

🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...
دعا نمیخواد   تو الان     اراده کردی که بری سمتش

🥺❤🕊⭐🌙

ایشالاااااااا همه به عشقشون برسن ایشالااااااااا فقط سمام دعا کنین من ازدواج نکنم بگو امین

چشم عزیزم انشاءلله هر چیزی که میخوای صلاحت در همون باشه❤❤🕊

تاپیکم ک خواب دیدم وبخون من یه مدت ایمانموازدست داده بودم

چشم مرسیی🥺❤🕊