2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاظی

کلا میگم دوسش داری؟ دوستت داره؟؟؟ حستون دو طرفه ست؟؟؟

🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...
کلا میگم دوسش داری؟ دوستت داره؟؟؟ حستون دو طرفه ست؟؟؟

دوسش دارم زیاااد نمیدونم دوسم داره یانه کلا آدمای مغروری هستیم من اعتراف نکردم به عشقش اونم نمیدونم

دوسش دارم زیاااد نمیدونم دوسم داره یانه کلا آدمای مغروری هستیم من اعتراف نکردم به عشقش اونم نمیدونم

هعی اصلا چرا بهم دیگه همچین حرفایی زدین؟ حرمتای بینتون نباید شکسته بشه تحت هیچ شرایطی وگرکه روتون توهم باز میشه 😐

🌼بسم الله الرحمن الرحیم 🌼از همین راه دور مرا دوست بدار💏من از نزدیک شبیه برگ پاییزم 🍂زرد و کمی غمناک🍁با تلنگری آسان می ریزم ...
هعی اصلا چرا بهم دیگه همچین حرفایی زدین؟ حرمتای بینتون نباید شکسته بشه تحت هیچ شرایطی وگرکه روتون تو ...

دیوونگی😂😂

سربه سر هم گذاشتیم استیکر فرستادیم تا شد فوش و بلاک😂😂

ولی چندهفته پیش برای کار دانشگاه بهش پیام دادم آخرش گفتم ممنون گفته بود خواهش مودب شده بود😂😂

خب خداروشکر 

https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=594862

بهم رای بده لطفا 😈