2777
2789

بگو خانمی

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم سه سال پیش ی جورایی ورشکسته شد به صفر رسیدیم بعد اون تا به الان نتونستیم خودمونو جمع و جور کنیم 

از فشار هایی که این مدت کشیدم اصلا نمیخام بگم که هر چی طلا داشتم فروختم حتی النگو های دخترم که بتونیم برا خونمون برنج و مواد اولیه بخریم حالا همه اینا به کنار تحمل کردم گغتم درست میشه 

ولی الان برعکس تصورات من عوض درست شدن رفته رفته میریم تو باتلاق خیلی خستم خیلیییی شوهرم حرف گوش نمیده میگم برو دنبال کار نمیره به کارای خلاف رو اورده میدونم از رو مجبوریت هست اما میتونه بره دنبال کارای درست و حسابی که از این شرایط در بیایم هر چی سکوت میکنم تحمل میکنم بدتر میشه واقعا نمیدونم چی کار کنم به خانوادمم چیری نمیگم 

ولی الان برعکس تصورات من عوض درست شدن رفته رفته میریم تو باتلاق خیلی خستم خیلیییی شوهرم حرف گوش نمید ...

مردی که برای یه لقمه نون برای خونوادش داره میدوه، از نظر خدا و رسول خدا، داره جهاد در راه خدا انجام میده، قطعا کارش ارزشمنده، ولی درکنار همسرت باش، با هم کمک کنید مشکلات رو حل کنید البته با محبت و همفکری هم،

فقط نظرات محترمانه رو پاسخ میدم 😌 

مردی که برای یه لقمه نون برای خونوادش داره میدوه، از نظر خدا و رسول خدا، داره جهاد در راه خدا انجام ...

تورو خدا برام دعا کنین خستم دیگه از شکر گزاری از امید صبر بی پولی کمرمونو خم کرده خدا دستمو نمیگیره نمیدونم چرا

تورو خدا برام دعا کنین خستم دیگه از شکر گزاری از امید صبر بی پولی کمرمونو خم کرده خدا دستمو نمیگیره ...

من اگه مشکلاتمو برات بگم از نوزادی تا حالا، واسم خون گریه میکنی ولی بازم صبورم چون چاره ای نیست

باید به خاطر بچه هم که شده صبور باشیم تا اونو به ثمر برسونیم

فقط نظرات محترمانه رو پاسخ میدم 😌