2777
2789
دستور پخت میگو خوب و راحت میخوام۰
خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحیل جان نمیدونم کدوم خوشمزه تر و راحت تره بار اولمه خودم درست میکنم نمیخوام بد بشه
خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.
من خوراکش رو بیشتر دوست دارم پیاز خلالی و نازک کن سرخ کن سیب زمینی رو هم خلالی و نازک سرخ کن و جدادبذار حالا میگوی پاک شده رو به پیازای نیمه سرخ شده اضاقه کن شعله رو زیاد بذار و هم بزن تا پیازا نسوزه همزمان میگو هم پخته بشه در اخر بهش ادویه کمی نمک و زردچوبه و زعفران خوبی اضافه کن هم که زدیدسیب زمینی رو هم اضافه کن و درب تابه رو بذار و با شعله کم بذار کمی پخته بشه با سبزی خوردن و لیمو ترش عالیه
ببینید من پاک شده و رگ گیری شده خریدم۰لازمه باز تمیزش کنم یا زیر آب بگیرم کافیه?
من اینجوری درست میکنم:وقتی که قشنگ پاک کردم و شستم به مدت نیم ساعت تو آب نمک میخوابونمش بعد نیم ساعت میخوابونم تو تخم مرغ (ینی تخم مرغو هم میزنم با زردچوبه و فلفل سیاه)میگو رو توش میخوابونم نیم ساعت،روغنو داغ میکنم مخلوطمو میریزم داخلش ،یه پیاز رنده میکنم داخلش،به مدت پنح مین تفت میدم ،زیرشو خاموش میکنم..سیب زمینیم که جدا ،گرد گرد برش میدم سرخ میکنم و با پلو میل میکنیم..
آگاهی، پیوسته همراه با درد است.