2821
2789
دستور پخت میگو خوب و راحت میخوام۰
خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راحیل جان نمیدونم کدوم خوشمزه تر و راحت تره بار اولمه خودم درست میکنم نمیخوام بد بشه
خدایا!!!! اندکی نفهمی عطا کن تا راحت زندگی کنیم مردیم از بس فهمیدیم و به روی خودمان نیاوردیم.
من خوراکش رو بیشتر دوست دارم پیاز خلالی و نازک کن سرخ کن سیب زمینی رو هم خلالی و نازک سرخ کن و جدادبذار حالا میگوی پاک شده رو به پیازای نیمه سرخ شده اضاقه کن شعله رو زیاد بذار و هم بزن تا پیازا نسوزه همزمان میگو هم پخته بشه در اخر بهش ادویه کمی نمک و زردچوبه و زعفران خوبی اضافه کن هم که زدیدسیب زمینی رو هم اضافه کن و درب تابه رو بذار و با شعله کم بذار کمی پخته بشه با سبزی خوردن و لیمو ترش عالیه
ببینید من پاک شده و رگ گیری شده خریدم۰لازمه باز تمیزش کنم یا زیر آب بگیرم کافیه?
من اینجوری درست میکنم:وقتی که قشنگ پاک کردم و شستم به مدت نیم ساعت تو آب نمک میخوابونمش بعد نیم ساعت میخوابونم تو تخم مرغ (ینی تخم مرغو هم میزنم با زردچوبه و فلفل سیاه)میگو رو توش میخوابونم نیم ساعت،روغنو داغ میکنم مخلوطمو میریزم داخلش ،یه پیاز رنده میکنم داخلش،به مدت پنح مین تفت میدم ،زیرشو خاموش میکنم..سیب زمینیم که جدا ،گرد گرد برش میدم سرخ میکنم و با پلو میل میکنیم..
آگاهی، پیوسته همراه با درد است.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز