2777
2789
عنوان

یعنی ممکنه بهم علاقه داشته باشه؟

218 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها، من یک سالی هست توی داروخانه مشغول بکار شدم، تو داروخونه 5تا آقا کار میکنن که یکیش مجرده و یکسال از من کوچیکتره، دوتا همکار دیگه هم غیر از من خانومن که پشت سیستم نسخه ثبت میکنن و جلو نمیان و زیاد با ارباب رجوع سروکار سروکار ندارن، من مسوول بخش ارایشی بهداشتی ام و گهگاهی که دکتر داروخونه نباشه، دستور داروها رو برچسب میزنم، الان چند ماهی هست این آقایی که مجرده گهگاهی میبینم پشت برگه ی  برچسبا به انگلیسی  نوشته آی لاو یو و بالاشم اسم وفامیل خودشو مینویسه، خب راستش من دوس ندارم تو محیط کار کسی بهم چشم داشته باشه، اگرم داره خب قاعدتا باید مستقیم بهم بگه تا جوابشو بدم، حالا میخوام نظر شمارو هم بدونم، آیا ممکنه بهم علاقه داشته باشه یا من دارم توهم میزنم؟ چکار باید بکنم بنظرتون؟ اینم بگم که یبار با شوخی جلوی اون یکی همکار خانوممون بهش گفتم اینا چیه پشت برگه ها مینویسی  تا بلکه خجالت بکشه، اما هیچ جوابی نداد و بعدا دوباره اینکارو تکرار کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب آره دوست داره...اونارو می‌نویسه تا ببینه واکنش شما چیه 

اخه حتی اگه منم دوسش داشته باشم، مثلا واکنشم چی باید باشه؟ آیا قصدش دوستیه یا خواستگاری اخه؟ راستش منم بهش بی علاقه نیستم، اما میترسم توهم زده باشم و میگم شاید همینجوری و از روی عادت اینارو پشت برچسبا مینویسه، از بس فکر و خیال کردم دارم فیوز میپرونم 😔 الان با نوشتن این چیزا اخه به چی میخواد برسه؟ 

اخه خیلی هم ادعای دین و ایمانش میشه، واقعا نمیدونم چی بگم😏

آخه اگر واقعا قصدش ازدواج باشه بااین کارای جلف خودشو سبک نمیکنه بنظرم.مخصوصا که میگید ظاهرش موجه دیگه چه بدتر. یا ی جوری رفتار میکنه که بیشتر سنگین بیاد.خیالتون راحت که بااین رفتارا فقط منتطر چراغ سبز شماس😂😂😂😂

مبینام... 25 سال. 
ن بابا کسی‌ از رو عادت این جمله هارو نمی‌نویسه 🤔عقلش کمه مگه😑

نمیدونم بخدا، کاش یا زودتر تموم کنه اینکارارو یا اینکه اگرم حرفی داره مستقیم بهم بگه، واقعا گیجم کرده

آخه اگر واقعا قصدش ازدواج باشه بااین کارای جلف خودشو سبک نمیکنه بنظرم.مخصوصا که میگید ظاهرش موجه دیگ ...

بنظرت کلا بی توجه باشم یا اینکه یجوری باید  بهش بفهمونم که این کارو تکرار نکنه