2777
2789

سرما خوردم.گلو و گوشم درد میکنه و سرفه دارم.

چیکار کنم؟

چی بخورم ک خوب بشم؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
منم 17 هفتم کرونا دارم حالم خیلی بده 😭😭😭😭

آخی عزیزم.

دکتر دمنوش گیاهی واستون منع نکرده؟

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی عزیزم. دکتر دمنوش گیاهی واستون منع نکرده؟

یه شربت و یه قرص میخورم فقط

با آب‌جوش و عسل و آبلیمو دم نوش اینام گف نخور خیلی حالم بده خیلی نگران نیمیمم 😭

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
خانومای باردار شما واکسن کرونا زدید ؟؟؟من باردار نیستم قصد بارداری دارم سوال شد برام خواستم بپرسم از ...

آره من زدم دو دوز ولی بازم گرفتم

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️
یه شربت و یه قرص میخورم فقط با آب‌جوش و عسل و آبلیمو دم نوش اینام گف نخور خیلی حالم بده خیلی نگران ...

عزیزم ان شاءالله به مدد و لطف الهی زوده زود خوب بشی دوستم خدا نگهداره خودت و نینیت هست مطمعن باش

عزیزم تو بارداری زدی یا قبل باردار شدنت زدی ؟؟؟

من نزدم عزیزم.

ولی الان سرما خوردم کرونا نیست.

بنظرم اول واکسن بزن بعد اقدام کن

عزیزم ان شاءالله به مدد و لطف الهی زوده زود خوب بشی دوستم خدا نگهداره خودت و نینیت هست مطمعن باش

ممنونم عزیزم انشالله ❤️❤️❤️❤️

عزیزم تو بارداری زدی یا قبل باردار شدنت زدی ؟؟؟

قبل بارداری گلم