2777
2789
سلام من چهل هفتم داره تمام میشه ولی هیچ دردی ندارم دکترم گفت شنبه دوباره بیا از امپل فشارم میترسم شنیدن درد رو بیشتر میکنه درسته؟؟؟چیکار کنم دردام شروع بشه طبیعی میخوام اخه؟؟؟
مامان دو تا نی نی 
نه بابا امپول فشار دردو بیشتر نمیکنه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درد بعضی ها یهو شروع میشه نه کم کم
چشمانت را چو گشودی در آغوش من از شوق آغاز زندگی گریستی تولد بهانه ی با تو بودن من است بیاید اینجا دختر گلیمو لایک کنید http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014090616533597297
فقط نزار دیر بشه . مواظب تکون هاش باش خدایی نکرده اتفاق بدی نیفته . در ضمن نباید تعصب داشته باشی روی زایمان طبیعی .. اصلا قصد ترسوندن و اذیت کردنت رو ندارم ولی یکی از همسایه های مادر شوهرم 40 هفته اش تموم شد ولی هیچ علامت زایمان نداشت . دکتر هم نمیرفت برای مراقبتهای بارداری میرفت خانه بهداشت محل .. سه چهار روز بعد از اینکه چهل هفته اش تموم شد و هیچ دردی نداشت دیگه مجبور شده بود بره دکتر ولی متاسفانه بچه یک روز قبل مرده بود دلیل پیگیری نکردن ایشون هم این بوده که میخوام حتما طبیعی باشه زایمان !!
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مامان ترمه جان روغن کرچک رو یه قاشق دوساعت بعد از شام بخور از فرداش دردات شروع میشه تجربه نشون داده پنگوئنی راه رفتن سر بچه رو پایین میاره وقتی دردهات شروع شد شربت زعفورن و گلاب غلیظ اما مرتب برو بیمارستان برای چک صدای قلب و حرکات جنین تا 42 هفته اگه مشکلی نداشته باشی میتونی صبر کنی
امروز هم خوبم ... خیلی خوب ... ممنونتم خدا
خوش به حالت که 40 هفته تموم شد. حتما نوار قلب بگیر از جنین..من هم مثل تو بودم 40 هفته تموم شد بدون درد و دهانه رحم کاملا بسته..اما نوار قلب نشون داد ضربان قلب جنین ضعیف شده و دستور ختم بارداری داد..کمتر از 2 ساعت اورژانسی سزارین شدم...مراقب باش حتما
به بی نصیبی من کس به روزگار مباد
هیچ کاری نکن! بچه خودش تعیین میکنه کی آماده است که بیاد منم همین اشتباه رو کردم و کلی کار کردم که هم زودتر بیاد و هم طبیعی! هم دیرتر اومد و هم سزارین شد کلی هم استرس کشیدم همون هفته دیگه برو دکترت آمپول بزنه البته تا دو هفته قبل و بعد از تاریخ پیش بینی شده طبیعیه
سلام مامی ترمه منم مثل شما بودم فقط مدام حرکات جنین رو زیر نظر داشته باش و را برو روز در میون هم برو نوار قلبشو بگیرند من چهل هفته و چهار روز شدم بازم دردام شرو ع نشد دیگه دکترم نامه بستری داد و با آمپول فشار دردام شروع شد و طبیعی زایمان کردم آمپول فشار هم ترس نداره به اونایی که دردشون هم شروع میشه معمولا میزنند
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.