2777
2789

سلام دوستان 

راسته که میگن مصرف بیش از دو بار در روز قرص پرانول ممکنه باعث افت فشار و ایست قلبی بشه؟؟؟؟؟🥺

من خودم تپش قلبم زیاد و اکثرا میخورم میخواستم ببینم از چه حدی به بعد ممکنه مشکل آفرین باشه ؟؟؟

باخدا میرقصانم همه چیز را به ساز آرزوهایم..... :)

منم یبار دکتر بیچارم گقت از روزی یکی شروع کن تا ۳تا اگه خوب نشدی بخور منم ۳تا خور م اقریبا یه هفته ،یعنی روزی ۳تا 

اما فشارم میرفت رو ۸و۹و دستام یخ میزد و سرم گیج میرفت 

من اون موقع ۱۶سالم بود و برا استرس میخوردم اما دیگه بعدش نخوردم الان اگه خیلی حالم بد باشه میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایندرال(پروپرانولول) چند؟؟

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
منم یبار دکتر بیچارم گقت از روزی یکی شروع کن تا ۳تا اگه خوب نشدی بخور منم ۳تا خور م اقریبا یه هفته ، ...

منم ۱۸ سالمه و امسال کنکور دارم همش تپش قلب میگیرم از استرس و میخورم ولی بعدش بی حال میشم موندم چی کار کنم 🤦🏻‍♀️

منم ۱۸ سالمه و امسال کنکور دارم همش تپش قلب میگیرم از استرس و میخورم ولی بعدش بی حال میشم موندم چی ک ...

دقیقا منو هم بی‌حال می‌کنه 

خب ضربانت تا چند تامیره ک میخوری !؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
۲۰

دوتا در روز کافیه عزیزم 

تا سه تا مشکلی نداره اگه ۲۰ میخوری 

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
خب دکتر برات تجویز کرده ؟؟ 

اره گفت هر وقت تپش قلب گرفتی میتونی استفاده کنی ولی از ۲ تا بیشتر نه ولی من الان جوری شده که روزی ۳ تا رو میخورم میترسم رفته رفته بیش تر بشه

دقیقا منو هم بی‌حال می‌کنه  خب ضربانت تا چند تامیره ک میخوری !؟

والا نمیدونم ولی از شدت استرس دستام میلرزه و خودم تپش شدید قلبمو حس میکنم

فشار سنج خونه داری؟اگه داری بگیر ببین چطوره  بعدم با تجویز پزشک بخور

نه متاسفانه ندارم ولی دکتر تا دو تارو تحویز کرده برام ولی نمیدونم چرا جواب نمیده دوباره تپش قلب میگیرم🤦🏻‍♀️