2777
2789

من اجباری اونجا زایمان کردم.یعنی نه پرونده داشتم نه دکتری میشناختم نه خیچی واسه ان اس تی رفتم اونجا چون تعطیلی بود فقط بیمارستانا انجام میدادن گفتن صربانش بده یا زایمان میکنی یا پای خودت هرچیزی که بخوای‌.طبیعیم بودم بستگی به رفتار خودت داره ماما دکتر پرسنل با من بسیار خوش رفتار بودن چون اصلا من تو دردام دادو بیداد نمیکردم نفس عمیق فقط میکشیدم و راهنماییهای مامارو انجام میدادم.زودم زایمان کردم بعدشم خوب بود بخشش تمیز بود پرستارا مرتب چک میکردن کلا خوب بودش واسه من

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تازگی اونجا زایمان کردید. میخوام ببینم الان جدیدا چه جوریه 

نه سال ۹۷

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من سال ۹۸ اونجا زایمان کردم ، خیلی بد بود خیییلی ، به زور نگه داشتن طبیعی بعد ۸ ساعت بردن سزارین بعد اوگ ک اومدم خونه بخیه ام عفونت کرد باز رفتم بستری و باز عمل به عیر ازمن چتدنفردیگم عفونت کرده بودن ، بعدشم یه عفونت شدید زنان گرفتم ، و ۲ برابر بیمارستان خرج کردیم ، بنطرم برو خصوصی خیلی بهتره